ΤΖΟΥΝΤΟ

Νέες καταγγελίες για την Ομοσπονδία Τζούντο

Νέες καταγγελίες για την Ομοσπονδία Τζούντο

Ο πρώην Γενικός Γραμματέας της Ομοσπονδίας Τζούντο, Δημήτρης Μιχαηλίδης, προχώρησε σε έγγραφη καταγγελία για μεταφορά επίσημων εγγραφών εκτός των γραφείων της.

Ακόμα ένα επεισόδιο ανάμεσα στην προσωρινή διοίκηση της Ομοσπονδίας Τζούντο η οποία εκλέχθηκε από το Πρωτοδικείο και την πλευρά Καφενταράκη παίχτηκε το μεσημέρι της τρίτης (21/2). Ο Δημήτρης Μιχαηλίδης με επιστολή του προς την Ομοσπονδία προχώρησε σε καταγγελίες σχετικά με τη μεταφορά επίσημων εγγράφων εκτός των γραφείων της.

Παράλληλα, ο γενικός γραμματέας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τζούντο επί θητείας Γιάννη Καφενταράκη, κατήγγειλε και τον έλεγχο των φύλλων επίσημων αγώνων από μη αρμόδιους υπαλλήλους της ομοσπονδίας.

Η επιστολή του κ. Μιχαηλίδη κοινοποιήθηκε τόσο προς τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Γιώργο Βασιλειάδη όσο και προς τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού, κ. Ιούλιο Συναδινό.

Υπενθυμίζουμε ότι στις τελευταίες εκλογές είχε επικρατήσει ο συνδυασμός "Τζούντο στην πράξη" με 44 ψήφους έναντι 9 που πήρε ο συνδυασμός "Ελληνικό Τζούντο" του Ευάγγελου Σουφλέρη. Η πλευρά των ηττημένων προσέφυγε στα δικαστήρια τονίζοντας ότι ήταν παράνομη η διαδικασία με τα δικαστήρια να τη δικαιώνουν. Έτσι, ορίστηκε μία προσωρινή διοίκηση από το Πρωτοδικείο και μέσα στους επόμενους τρεις μήνες θα πρέπει να έχουμε νέες εκλογές.

Μάλιστα, για αυτό το λόγο το τζούντο δεν εκπροσωπήθηκε στις εκλογές της ΕΟΕ, αφού δεν υπήρχε εκλεγμένος αντιπρόσωπος.

Αναλυτικά η επιστολή του κ. Μιχαηλίδη: "Με την παρούσα αίτησή μου ως εκπροσώπου του σωματείου «Πόντος Αμπελοκήπων» αλλά και με την ιδιότητά μου του γενικού γραμματέως της εκλεγμένης στη Γ.Σ. της 6ης Νοεμβρίου 2016 Διοίκησης της Ε.Ο. Τζούντο θα ήθελα σας να αναφέρω τα εξής:

Γίναμε μάρτυρες της μεταφοράς επισήμων εγγράφων της Ομοσπονδίας και φακέλων με φύλλα από επίσημους αγώνες σε χώρο έξω από τα γραφεία αυτής. Στο πλαίσιο αυτό μου γεννήθηκαν τα εξής ερωτήματα στα οποία παρακαλώ να απαντήσετε:

Σύμφωνα με ποια διάταξη του Καταστατικού ή του Εσωτερικού Κανονισμού επιτρέπεται η μεταφορά εγγράφων της Ομοσπονδίας εκτός των γραφείων της;

Σε περίπτωση που κάποιο έγγραφο κατά τη μεταφορά εκτός των γραφείων απολεσθεί ή αλλοιωθεί ποιος θα φέρει την ευθύνη;

Σύμφωνα με πληροφορίες μας τα φύλλα επισήμων αγώνων δεν ελέγχονται , όπως συνέβαινε ως πρωτίστως από τους αρμόδιους υπαλλήλους της Ομοσπονδίας αλλά μεταβαίνουν σε τρίτα πρόσωπα προκειμένου αυτά να διενεργήσουν τους ελέγχους . Με την παρούσα ζητώ να ενημερωθώ εάν ισχύουν αυτές οι πληροφορίες αν ισχύουν αυτές οι πληροφορίες. Και αν συμβαίνουν αυτά που οι πληροφορήθηκα, ζητώ να μάθω γιατί παρακάμφθηκαν οι μέχρι τώρα αρμόδιοι διοικητικοί υπάλληλοι για τον έλεγχο των φύλλων αγώνων και της ορθής επεξεργασίας αυτών;

Επειδή σε φύλλα επίσημων αγώνων αναφέρετε το όνομα του κ Τρύφων Πέππα ως αναπληρωτή θεμάτων οργάνωσης, κανονισμών και τάξης ζητώ να πληροφορηθώ εάν έχει αναλάβει κάποιο συγκεκριμένο ρόλο η εάν προΐσταται κάποιας ειδικής επιτροπής και αν ναι , ποιο το αντικείμενο αυτής; Και τελικά πια σχέση εργασίας τον συνδέει με την Ομοσπονδία για να παρέχει της υπηρεσίες του;".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΥΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΤΖΟΥΝΤΟ

Αλεξανίδης: "Ο Σουφλέρης θέλει να διαλύσει το τζούντο"

ΣΚΛΗΡΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗ ΤΖΟΥΝΤΟΚΑ

Ηλιάδης: "Ο προπονητής των μεταλλίων απολύθηκε λόγω ρεβανσισμού"

 
SHARE

BEST OF NETWORK

NASA: Βρέθηκε ηλιακό σύστημα όμοιο με το δικό μας

Ιστορική ανακάλυψη με τη βοήθεια της Τεχνητής Νοημοσύνης. Ανεξερεύνητος θησαυρός στα δεδομένα του τηλεσκοπίου Kepler. Οι ομοιότητες του ηλιακού συστήματος Kepler-90 με το δικό μας

Το 'Last Jedi' ανατρέπει τον μύθο του 'Star Wars'

Είδαμε και σχολιάζουμε τις ταινίες που έκαναν πρεμιέρα στις αίθουσες στις 14 Δεκεμβρίου.

Το γράμμα του μικρού Αλέξη στον Άγιο Βασίλη που συγκίνησε το διαδίκτυο

Η αλήθεια της διπλανής (μας) πόρτας μέσα από τα μάτια ενός μικρού παιδιού

Κουίζ: Σου δίνουμε τον τηλεφωνικό κωδικό, βρίσκεις την πόλη;

Αν έβαλες το σωστό κωδικό και δεν βγάζεις καλή γραμμή, μην ανησυχείς. Πάρε το μηδέν.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 
ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Η θρυλική επιστροφή του Ερίκ Καστέλ

Το ιστορικό ποδοσφαιρικό κόμικ του Ερίκ Καστέλ επιστρέφει αποκλειστικά στο ΕΘΝΟΣ της Κυριακής

Επτά πλούσια ένθετα για όλη την οικογένεια

Το ΕΘΝΟΣ της Κυριακής κυκλοφορεί στις 17 Δεκεμβρίου με συνολικά επτά πλούσια ένθετα για ολόκληρη την οικογένεια.

Κερδίστε προσκλήσεις για τις παραστάσεις "HAIR" και "Γιάννης Μαρκόπουλος: Τα κάλαντα"

Το ΕΘΝΟΣ της Κυριακής σας δίνει την ευκαιρία να παρακολουθήσετε τις δημοφιλέστερες μουσικές και θεατρικές παραστάσεις. Διπλές προσκλήσεις για 20 τυχερούς

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24