ΤΖΟΥΝΤΟ

Μεγαλώνει κάθε χρόνο το "Iliadis Cup"

Μεγαλώνει κάθε χρόνο το "Iliadis Cup"

Με τη συμμετοχή αθλητών από 17 χώρες θα διεξαχθεί το "Iliadis Cup" το Σαββατοκύριακο 25-26 Μαρτίου στο Ολυμπιακό Κέντρο Άνω Λιοσίων.

Δεκαεπτά χώρες έχουν δηλώσει έως τώρα συμμετοχή στο 9ο Athens Junior European Cup 2017 με την επωνυμία "Iliadis Cup" που θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 25-26 Μαρτίου στο Ολυμπιακό Κέντρο Άνω Λιοσίων.

Στα τατάμι του μοναδικού διεθνούς βαθμολογούμενου τουρνουά που διεξάγει η χώρα μας, θα βρεθούν αθλητές από Αυστρία, Λευκορωσία, Βουλγαρία, Κολομβία, Κύπρο, Τσεχία, Γαλλία, Γεωργία, Ισραήλ, Κιργιζστάν, Λιθουανία, Ρωσία, Σερβία, Τυνησία, Ουκρανία, ΗΠΑ και φυσικά την Ελλάδα.

Ο αριθμός των συμμετεχόντων αναμένεται να ξεπεράσει τους 250 αθλητές και αθλήτριες, παρά τα όποια εμπόδια (εγγραφή αθλητών, βίζες) έχουν μπει στο δρόμο του διοργανωτή συλλόγου (Ολυμπιονίκης Αγ. Ι. Ρέντη) από την προσωρινή διοίκηση της ομοσπονδίας.

"Το 9ο Iliadis Cup θα έχει την αίγλη των περασμένων ετών, παρά τις τρικλοποδιές που δεχθήκαμε από την προσωρινή διοίκηση. Το μοναδικό διεθνές βαθμολογούμενο τουρνουά τζούντο που γίνεται στην Ελλάδα και βρίσκεται εδώ και χρόνια στο καλεντάρι της Παγκόσμιας και της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, θα είναι εντυπωσιακό και άκρως ανταγωνιστικό, σε όλες τις κατηγορίες. Καλούμε όλους τους συλλόγους να συμμετέχουν στη γιορτή του ελληνικού τζούντο. Οι Έλληνες αθλητές, σε καιρούς κρίσης, έχουν τη μοναδική ευκαιρία να λάβουν μέρος σε ένα διεθνές τουρνουά που γίνεται μέσα στη χώρα τους. Ας μη χάσουν αυτή την ευκαιρία. Ας γιορτάσουμε όλοι μαζί, ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός", δήλωσε ο γενικός συντονιστής της διοργάνωσης, Νίκος Ηλιάδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ