ΤΖΟΥΝΤΟ

Η Ομοσπονδία Τζούντο ζητά από τον Σουφλέρη να επιστρέψει χρήματα

Η Ομοσπονδία Τζούντο ζητά από τον Σουφλέρη να επιστρέψει χρήματα

Η νυν διοίκηση της Ομοσπονδίας Τζούντο ζητά το από τον πρώην πρόεδρο της, Βαγγέλη Σουφλέρη να επιστρέψει χρήματα που είχε πάρει κατά τη διάρκεια της θητείας του.

Η κόντρα στην Ομοσπονδία Τζούντο ανάμεσα στην πρώην και τη νυν διοίκηση συνεχίζεται, αφού ενώπιον της Επιτροπής Φιλάθλου Πνεύματος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, για ακόμα μία φορά, θα βρεθεί ο Βαγγέλης Σουφλέρης.

Η διοίκηση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τζούντο, παρέπεμψε στην ΕΦΙΠ την υπόθεση που αφορά στον πρόεδρο της προσωρινής διοίκησης για το περιστατικό της 17ης Φεβρουαρίου, όταν "επέδειξε απρέπεια και ασέβεια προς το νομίμως εκλεγμένο ΔΣ της ΕΟΤ, καθώς και περιφρόνηση προς το θεσμό που αυτό εκφράζει" αμέσως μετά την εκλογική διαδικασία.

Επίσης, με εξώδικη κλήση, το ΔΣ της ΕΟΤ καλεί τον Βαγγέλη Σουφλέρη, να καταβάλλει εντός αποκλειστικής προθεσμίας επτά ημερών, το ποσό των 8.126 ευρώ πλέον τόκων, που οφείλει από την εποχή που ήταν πρόεδρος της ομοσπονδίας, δηλαδή πριν το 2009. Στην εξώδικη κλήση αναφέρεται ότι σε περίπτωση μη καταβολής των χρημάτων "θα προβούμε στην επιβολή ποινής ως έχουμε νόμιμο δικαίωμα και στην δικαστική διεκδίκηση της αξίωσής μας δια μέσω της δικαστικής οδού".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΔΙΑΜΑΧΗ ΜΕ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΦΕΝΤΑΡΑΚΗ

Παραιτήθηκε ο Σουφλέρης μετά την τιμωρία 4 ετών από την ΕΦΙΠ

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Walking Dead και Marvel: 10 τρέιλερ που πρέπει να δεις σήμερα

Όλα τα τρέιλερ που δεν πρέπει να χάσεις αυτή την εβδομάδα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24