ΤΖΟΥΝΤΟ

Eπέστρεψε ο Καφενταράκης στην προεδρία της Ομοσπονδίας Τζούντο

Eπέστρεψε ο Καφενταράκης στην προεδρία της Ομοσπονδίας Τζούντο

Νόμιμη η ΓΣ του 2016, επέστρεψε ο Γιάννης Καφενταράκης στην προεδρία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τζούντο.

Έστω και με καθυστέρηση σχεδόν ενός έτους, ήρθε η δικαίωση για τη διοίκηση του Γιάννη Καφενταράκη. Το Μονομελές Πρωτοδικείο Πειραιώς, απέρριψε την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων του Ίκαρου Θεσσαλονίκης και ως εκ τούτου έκρινε νόμιμη τη Γενική Συνέλευση της 6ης Νοεμβρίου 2016, η οποία είχε αναδείξει τον Γιάννη Καφενταράκη νικητή των εκλογών της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τζούντο.

"Η δικαστικής οδός που επέλεξε ο Βαγγέλης Σουφλέρης, αποτέλεσε την ταφόπλακα των προσδοκιών του. Προσδοκίες που δεν είχαν να κάνουν τόσο με το άθλημα του τζούντο, όσο με τη θέση στην Ολομέλεια της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής. Το Μονομελές Πρωτοδικείο Πειραιώς, έκρινε βάσει των δεδομένων που θέσαμε στη διάθεσή του από τη στιγμή που ο Βαγγέλης Σουφλέρης αποφάσισε να ρίξει το τζούντο στο δικαστικό καναβάτσο με διαφόρων ειδών τερτίπια", είπε ο Γιάννης Καφενταράκης, αναφερόμενος στην απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου.

"Από σήμερα το τζούντο μπαίνει σε νέα εποχή. Στην εποχή των επιτυχιών που είχαμε μέχρι και πριν από ένα χρόνο. Στην εποχή των εθνικών ομάδων, στην εποχή της νομιμότητας, στην εποχή όπου πρωταγωνιστούσαν οι αθλητές και οι σύλλογοι τους. Εμείς, χωρίς ρεβανσισμούς, θα κοιτάξουμε την επόμενη μέρα του τζούντο να είναι το ίδιο επιτυχημένη με αυτή του πρόσφατου παρελθόντος".

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Οι καυτές Ελληνίδες γυμνάστριες που θα παρακαλάς να λιώσουν το κορμί σου

Γιατί το καλύτερο κίνητρο για να φτιάξεις κορμάρα, είναι σίγουρα μια ωραία γυναίκα να σου φωνάζει να κάτσεις κάτω από την μπάρα.

4 χούντες πιο γελοίες ακόμα και απ' αυτή του Παπαδόπουλου

Οι Φιλιππινέζοι Παττακοί που παραλίγο να σκοτώσουν τους Beatles και τρεις ακόμη.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24