ΤΡΙΑΘΛΟ

XTERRA Greece Championship: Η κορυφαία διοργάνωση τριάθλου στην Ελλάδα

XTERRA Greece Championship: Η κορυφαία διοργάνωση τριάθλου στην Ελλάδα

Πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη τύπου για το 6o XTERRA Greece Championship, την κορυφαία διοργάνωση off road τριάθλου στην Ελλάδα, η οποία θα διεξαχθεί στο Δήμο Βάρης Βουλιαγμένης την Κυριακή, 29 Απριλίου 2018.

Πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο VOULIAGMENI SUITES η συνέντευξη τύπου για το 6o XTERRA Greece Championship, την κορυφαία διοργάνωση off road τριάθλου στην Ελλάδα, η οποία θα διεξαχθεί στο Δήμο Βάρης Βουλιαγμένης την Κυριακή, 29 Απριλίου 2018.

Περισσότεροι από 150 αθλητές από όλο τον κόσμο θα «ενωθούν» με πάνω από 240 Έλληνες αθλητές και όλοι μαζί θα δώσουν ένα απίστευτο χρώμα στην πλαζ της Βουλιαγμένης που θα αποτελέσει το επίκεντρο του event.

Η εμπειρία της κορυφαίας διοργάνωσης offroad τριάθλου XTERRA είναι μοναδική καθώς το XTERRAGreeceChampionship, εντυπωσιάζει εκατοντάδες αθλητές και θεατές από όλο τον κόσμο, όχι μόνο για την υψηλού επιπέδου οργάνωση του αλλά και για τις μοναδικές ομορφιές και δυνατότητες που προσφέρει η μαγευτική τοποθεσία που έχει επιλεγεί.

Στην συνέντευξη παρουσιάστηκαν οι 37 pro-athletes, οι κορυφαίοι αθλητές offroad τριάθλου του πλανήτη, που δήλωσαν ενθουσιασμένοι που βρίσκονται στην Ελλάδα και αποκάλυψαν με έναν ιδιαίτερο τρόπο την στρατηγική τους για τον αγώνα. Ανάμεσα τους και ο Έλληνας αθλητής, Γρηγόρης Σουβατζόγλου.

Ο ανταγωνισμός ανάμεσα στους αθλητές αναμένεται μεγάλος σε μια πανέμορφη αλλά και απαιτητική διαδρομή. Τους αθλητές παρουσίασαν o XTERRA Europe Director Nico Lebrun, o marketing director XTERRA Europe, Κωνσταντίνος Κουμάργιαλης και ο director XTERRA Greece, Κωνσταντίνος Μητρόπαπας. Ο Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, κ. Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, καλωσόρισε διοργανωτές και αθλητές και ευχήθηκε καλή επιτυχία σε μια διοργάνωση που αποτελεί πρεσβευτή της Ελλάδας στο εξωτερικό.

To XTERRA Greece είναι ο τρίτος σταθμός του XTERRA Europe Tour μετά τη Μάλτα και την Κύπρο. Η διοργάνωση δίνει την ευκαιρία στους αθλητές να διεκδικήσουν την πρόκριση τους στα τελικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Off Road τριάθλου που διεξάγεται τον Οκτώβριο στην Χαβάη.

Ανάμεσα στους κορυφαίους αθλητές βρίσκονται ο Ισπανός, Roger Serrano και η Priggitta Poor από την Ουγγαρία που έχουν επικρατήσει στους δύο πρώτους αγώνες της φετινής σειράς σε Μάλτα και Κύπρο και φιλοδοξούν να κάνουν το 3Χ3. Στην γραμμή της εκκίνησης θα βρίσκεται η Hellena Ebrenova, κάτοχος του Ευρωπαϊκού τίτλου και νικήτρια του περσινού XTERRA Greece. Δίπλα της θα σταθεί η κορυφαία Ελληνίδα τριαθλήτρια, Νάντια Συτζανάκη.

Γρηγόρης Κωνσταντέλλος: «Ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης έχει την τιμή να συνεργάζεται με κορυφαίους επαγγελματίες και να φιλοξενεί το XTERRA Greece. Έχουμε την ασφάλεια, τις υποδομές και την λάμψη για να συνδιοργανώσουμε μια τόσο σπουδαία διοργάνωση που αποτελεί και πρεσβευτή όχι μόνο για το Δήμο μας αλλά και για όλη τη χώρα».

Nico Lebrun: «Είμαστε τυχεροί που συνεργαζόμαστε με την Trimore, τους νέους διοργανωτές του XTERRA Greece. Κάθε χρόνο η διοργάνωση γίνεται μεγαλύτερη και η παρουσία των κορυφαίων αθλητών το αποδεικνύει. Είναι ο τρίτος σταθμός του European Tour, σε μια διαδρομή με ξεχωριστή ομορφιά και δυσκολίες για ένα τόσο δυνατό αγώνα».

Κωνσταντίνος Μητρόπαπας: «XTERRA σημαίνει φύση. Είναι τιμή και ευθύνη για την TRIMORE να διοργανώνει το XTERRA Greece. Πρόκειται για μια διοργάνωση με την συμμετοχή των κορυφαίων αθλητών του offroad τριάθλου σε μια περιοχή που συνδυάζει τα χαρακτηριστικά του XTERRA: Δυναμισμό και άγρια ομορφιά».

TAGS ΤΡΙΑΘΛΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ