ΤΡΙΑΘΛΟ

Περίπου 200 αθλητές στο Sprint Triathlon Race

Περίπου 200 αθλητές στο Sprint Triathlon Race
© FOTO-TREXOUME.GR

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 8 Ιουλίου το Sprint Triathlon Race στη λίμνη Δόξα της Ορεινής Κορινθίας με τη συμμετοχή 34 ομάδων.

Με συναρπαστικά αγωνιστικά vibes, καθώς και με ρεκόρ συμμετοχών όχι μόνο από Ελλάδα αλλά κι από εξωτερικό, πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο ο αγώνας τριάθλου που οργάνωσε η Transition Sports byPharmacy 295 στη συγκλονιστικό τοποθεσία της λίμνης Δόξα της Ορεινής Κορινθίας!

Έτσι λοιπόν είχαμε συμμετοχές από τη Σιγκαπούρη, το Los Angeles, το Maryland, το Λονδίνο κ.α., όπως κι από τα Χανιά, τη Θεσσαλονίκη, τη Βέροια, την Πάτρα, την Αθήνα κ.α. Είχαμε 181 άτομα και 34 ομάδες! Είχαμε όλες τις ηλικίες από τον πιο μικρό (11χρονο αθλητή) έως τον πιο μεγάλο (65+ συμμετέχοντα)…!

Κι ακόμα είχαμε και ιδανικές θερμοκρασίες, τόσο μέσα στο νερό όσο και έξω, πράγμα που έκανε τις συνθήκες ακόμα πιο ευχάριστες για τους αγωνιζόμενους, μαζί φυσικά με τη ‘φιλική’ ώρα εκκίνησης στις 6:15 το απόγευμα του Σαββάτου!

Ως γνωστόν κάθε αγώνας της Transition Sports έχει το δικό του χρώμα. Ο αγώνας της λίμνης Δόξα ήταν ο ‘πράσινός’ μας. Καταπράσινο τοπίο, άρα πράσινο σκουφάκι της εταιρίας Turbo και πράσινο μετάλλιο finisher!

Ήταν μια πραγματικά πολύ όμορφη όσο κι επιτυχημένη αθλητική συνάντηση, και με ένα εξίσου εντυπωσιακό φινάλε, που είχε στηθεί για τις απονομές στην ταβέρνα ‘Τρίκρηνα’, σε ένα σκηνικό παραδοσιακής τοπικής γιορτής!

Οι δυσκολίες κατά τη διοργάνωση του απαιτητικού αυτού outdoor event δεν ήταν λίγες! Επί δύο 2 μέρες καθαρίζαμε και περιποιούμασταν τον δρόμο από τα χώματα, τις πέτρες και τα χαλίκια… Κατορθώσαμε δε να κλείσουμε λακκούβες ετών, καθώς οι πολλές βροχές του περασμένου χειμώνα είχαν αφήσει σε πολλά σημεία το σημάδι τους… Έτσι μπορέσαμε να έχουμε για το ποδηλατικό και το δρομικό σκέλος έναν δρόμο κλειστό και ασφαλή (με ασθενοφόρο και Αστυνομία από τη Γκούρα)!

Στόχος μας μάλιστα επόμενος είναι να φτιάξουμε το σημείο της ζώνης αλλαγής πιο φιλικό, καθώς οι βροχές που κατεβαίνουν έχουν δημιουργήσει δύσβατο δάπεδο.

Πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα του Pharmacy295 για τις 13 σακούλες σκουπίδια που μάζεψε από την περιοχή! Σκουπίδια όχι τόσο από τον αγώνα αλλά «από την εποχή του Νώε» όπως μας είπαν. Εμείς με τη σειρά μας δεν αφήσαμε ίχνος σκουπιδιού φεύγοντας και το καταγράφουμε ώστε να μπορούμε να δράσουμε και πάνω σε αυτό στην προσεχή μας διοργάνωση εκεί.

τα πλαίσια της προσπάθειάς μας να προαγάγουμε τα προϊόντα των ντόπιων παραγωγών υπήρχαν…:

α) στον τερματισμό:

  • Φρούτα
  • ρυζόγαλα και κρέμες από το τοπικό τυροκομείο Λέγκα (δεν φανταζόμασταν βέβαια ότι θα έρχονταν χωρίς κουταλάκια...)

β)στις

απονομές τα εξής δώρα

:

  • Οι 3 πρώτοι άντρες και οι 3 πρώτες γυναίκες πήραν από μία συσκευασία εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο LADOLEA!
  • 30 από τους συμμετέχοντες πήραν επίσης ντόπια προϊόντα (ρίγανη και τσάι του βουνού).

Τα αποτελέσματά:

Γυναίκες overall

Tan Chelsie 1:08:09

Polihroniadis Stefania 01:11:04

Λεμοντζόγλου Στεφανία 01:12:43

Άντρες overall

Alyfantis George 01:00:31

Δανιήλ Γιώργος 01:01:22

Σακελλαρίου Αλέξανδρος 01:02:17

Κατηγορία Business/Εταιρικό

Elements 01:03:13

H2O 01:09:10

Win4youth-Adecco 01:14:12

Κατηγορία Family

Xρονδρογιάννης 01:14

Καμαράδου 01:16

Μιχαλόπουλος 01:17

Κατηγορία Rookie

Mιχαλακόπουλος Μιχάλης 01:19

Κωνσταντέας Γιώργος 01:20

Τραπότσης Λεωνίδας 01:20:34

Ομάδες overall

*Να σημειωθεί ότι οι 2 πρώτες ομάδες έσπασαν το φράγμα της μίας ώρας.

Swimming Club 00:57:25

Los Vathros 00:58:18

Elements 01:03:13

Κατηγορία Under19

Tζόλας Ιωάννης 01:05:30

Κωνσταντέας Γιώργος 01:20:01

Μιχαλοπούλου Αθηνά 01:22:03

Σε ατομικές συμμετοχές είχαμε:

-καλύτερο κολύμπι: Δανιήλ Γιώργος 00:08:30

-καλύτερο ποδήλατο: Σακελλαρίου Αλέξανδρος 00:31:19

-καλύτερο τρέξιμο: Μπόικο 00:17:43

Πιο γρήγορη αλλαγή:

-στο Τ1 Αλυφαντής Γιώργος 00:16

-στο Τ2 ΤΣΑΛΗΣ 00:30

* Μοναδική στιγμή στις απονομές η απονομή του Βαγγέλη Ασπρομούγκο που βραβεύτηκε για τη δύναμή του απέναντι στον καρκίνο…

Το επόμενο ραντεβού μας είναι 1η Οκτωβρίου στο κολυμβητικό Marathon Bay Crossing, που είναι και ο τελευταίος αγώνας της σειράς Τransition Series. Yπενθυμίζουμε ότι όποιος αγοράσει όλο το πακέτο των αγώνων του Series μπαίνει στην κλήρωση για το σούπερ δώροπου θα στείλει τον νικητή ένα ταξίδι με δωρεάν διαμονή, αεροπορικά και συμμετοχή στη Βοστώνη της Αμερικής!!!! To δώρο είναι τόσο μεγάλο, κι η εμπειρία του Boston Triathlon τόσο μοναδική, που αξίζει κανείς να αγοράσει το πακέτο σαν λαχνό (αντί να πληρώσει μόνο αυτόν τον έναν αγώνα που έχει απομείνει) ώστε να μπορέσει έτσι να μπει στην κλήρωση!

Εν τω μεταξύ εσείς θα μας βρίσκετε στο Μoraitis Βeach στον Σχινιά, όπου θα υπάρχει και η collection μας ‘TransitionSportsbyTurbo’ με μια ποικιλία από sports κομμάτια, όπως μαγιό, γυαλάκια κολύμβησης, παρεό, πετσέτες microfiber και αθλητικές τσάντες!

TAGS ΤΡΙΑΘΛΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ