ΤΡΙΑΘΛΟ

"Διαφήμιση για την Ελλάδα"

"Διαφήμιση για την Ελλάδα"

Ο παλαίμαχος αθλητής και προπονητής τριάθλου, Χρήστος Γαρέθης, μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και την εκπομπή «Πρωινό στις 8″ με τον Αντώνη Κυρίκο (AUDIO).

Για την διοργάνωση του αγώνα τριάθλου στην λίμνη Δόξα: "Η λίμνη είναι το ωραιότερο μέρος στον κόσμο και να με συγχωρήσετε αν κριθώ υπερβολικός. Έχει καθαρά νερά και υπέροχο τοπίο. Ο αγώνας είναι διαφήμιση για την Ελλάδα μας. Η αρχαία Κορινθία, Είναι κάτι που πρέπει να γνωρίσουν όλοι οι Έλληνες. Έχουμε καλή οργάνωση, όπως και οι πιο πολλές διοργανώσεις πλέον στην Ελλάδα".

Για το τρίαθλο: "Το θεώρημα μου βασίζεται ότι σε κάθε πενταετία που μας φορτώνεται στην πλάτη οφείλουμε να αντισταθούμε και να έχουμε “φίλους” το μυαλό με το σώμα μας. Μετά τα 35 λόγω υποχρεώσεων αφήνουμε το σώμα μας κι αυτό μας αφήνει πιο πολύ. Στο τρίαθλο τα όρια τα αγγίζει αλλά δεν είναι αυτό το θέμα. Εμείς πρέπει να αφήσουμε παρακαταθήκη τις γνώσεις".

Για το αν η άθληση μπορεί να σε κάνει καλύτερο άνθρωπο: "Αυτό είναι το μήνυμα μου. Αν κοιτάζεσαι στον καθρέπτη και είσαι ισορροπημένος και το σώμα δεν έχει να ζηλέψει το μυαλό και αντίστροφο είσαι πιο γαλήνιος χαρακτήρας. Οι αγώνες είναι η δοκιμασία του σώματος και μέσα από αυτό γίνεται μία κάθαρση εσωτερική. Το τρίαθλο θα ανέβει κι άλλο. Ποτέ δεν έχω δει σε άθλημα να το χαίρονται το ίδιο ο πρώτος και ο τελευταίος".

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χρήστου Γαρέθη:

TAGS ΤΡΙΑΘΛΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ