ΤΟΞΟΒΟΛΙΑ

"Χρυσός" ο Αερικός, "ασημένια" η Εθνική

"Χρυσός" ο Αερικός, "ασημένια" η Εθνική

Εντυπωσιακή η εμφάνιση στο European Grand Prix. "Χρυσός" ο Αερικός, "ασημένια" η Εθνική τοξοβολίας στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο της Σόφιας.

Ο Χρήστος Αερικός κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο, στην Βουλγαρία, κερδίζοντας το Ευρωπαϊκό Κύπελλο τοξοβολίας που έγινε στην Σόφια. Ο Έλληνας πρωταθλητής συνέχισε τις εντυπωσιακές τελευταίες του εμφανίσεις επικρατώντας στον τελικό, στο σύνθετο τόξο, του Gilles Seywert (Λουξεμβούργο) με 147-142.

Σπουδαία εμφάνιση και από την Εθνική μας ομάδα, στο ομαδικό, όπου οι Χρήστος Αερικός, Σταύρος Κουμερτάς και Θανάσης Κωστόπουλος κατέκτησαν το ασημένιο μετάλλιο χάνοντας στον τελικό του σύνθετου τόξου, από την Ιταλία με 233-229.

Στη γενική βαθμολογία την 8η θέση κατέκτησε ο Θανάσης Κωστόπουλος και στην 17η οι Σταύρος Κουμερτάς και Κυριάκος Κροαζιέ, ενώ στην κατηγορία γυναικών στο σύνθετο τόξο, όπου το χρυσό πήρε η Sarah Holst Sonnichsen (Δανία), από ελληνικής πλευράς στην 9αδα βρέθηκαν Κατερίνα Χρονοπούλου και Νατάσα Τσακίρη, ενώ στις "17" πλασαρίστηκε η Πολυμνία Τζανόγλου.

"Χρυσός" ο Αερικός, "ασημένια" η Εθνική

- Η διοίκηση του ΑΣΠ Προμηθέα με ανακοίνωσή της εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια στον 19χρονο αθλητή του συλλόγου Χρήστο Αερικό για την κατάκτηση του χρυσού στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο στη Σόφια, καθώς και στην ελληνική ομάδα (Αερικός, Κουμερτάς, Κωστόπουλος) για την κατάκτηση του ασημένιου στο ομαδικό και δηλώνει πως αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για τον Σύλλογο που ο Χρήστος Αερικός αποτελεί μέλος της μεγάλης οικογένειας του Προμηθέα.

Συγχαίρει, επίσης, θερμά την Ελληνική Ομοσπονδία Τοξοβολίας –και ιδιαίτερα τον πρόεδρό της κ. Πέτρο Συναδινό– για την τεράστια αυτή επιτυχία.

TAGS ΤΟΞΟΒΟΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ