ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ

Το "ευχαριστώ" και το "αντίο" της Κορακάκη στον Stoiximan

Το "ευχαριστώ" και το "αντίο" της Κορακάκη στον Stoiximan
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η Άννα Κορακάκη μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της ανακοίνωσε τη λήξη της επιτυχημένης συνεργασίας της με την Stoiximan.gr ευχαριστώντας παράλληλα για τη στήριξη που της παρείχε.

Μία άκρως επιτυχημένη συνεργασία ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο. Η Άννα Κορακάκη μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της στο instagram ευχαρίστησε την Stoiximan.gr για τη στήριξη της ανακοινώνοντας παράλληλα και τη λήξη της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Η Ολυμπιονίκης του Ρίο στη σκοποβολή έγραψε χαρακτηριστικά: "Όταν η λήξη μιας συνεργασίας αφήνει ένα αίσθημα ικανοποίησης και στις δύο πλευρές, τότε και μόνο τότε, μπορεί να θεωρείται επιτυχημένη. Ευχαριστώ και χαιρετώ τον πρώτο επίσημο χορηγό μου @stoiximan.gr που για ένα χρόνο με εμπιστεύτηκε και με υποστήριξε και χαίρομαι που φάνηκα κι εγώ αντάξια των προσδοκιών του!"

Η απάντηση από την πλευρά της κορυφαίας στοιχηματικής διαδικτυακής εταιρίας ήρθε λίγο αργότερα: "Άννα εμείς σε ευχαριστούμε πολύ και σου ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια μιας λαμπρής καριέρας. Είμαστε βέβαιοι πως θα ξανακάνεις υπερήφανους τους Έλληνες πολλές φορές στο μέλλον!"

Δείτε το σχετικό post της Άννας Κορακάκη

Το "ευχαριστώ" και το "αντίο" της Κορακάκη στον Stoiximan

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ