ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ

Στην Ινδία η Κορακάκηγια τους τελικούς Παγκοσμίων Κυπέλλων 2017

Στην Ινδία η Κορακάκηγια τους τελικούς Παγκοσμίων Κυπέλλων 2017

Αναχωρεί αύριο 08:00 (21/10) από το αεροδρόμιο Μακεδονία για το Νέο Δελχί της Ινδίας η Άννα Κορακάκη, όπου θα λάβει μέρος στους τελικούς Παγκοσμίων Κυπέλλων 2017.

Αναχωρεί αύριο 08:00 (21/10) από το αεροδρόμιο Μακεδονία για το Νέο Δελχί της Ινδίας η Άννα Κορακάκη! Η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης θα αγωνισθεί στους Τελικούς Παγκοσμίων Κυπέλλων που διοργανώνονται στην Ινδική πρωτεύουσα.

Οι τελικοί Παγκοσμίων Κυπέλλων είναι διοργάνωση της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Αγωνιστικής Σκοποβολής (ISSF), στους οποίους προσκαλούνται και λαμβάνουν μέρος οι διακριθέντες σκοπευτές από τον κύκλο Παγκοσμίων Κυπέλλων ISSF όλης της χρονιάς.

Η Άννα Κορακάκη θα αγωνισθεί για να υπερασπιστεί τον τίτλο της στο Σπορ Πιστόλι Γυναικών (πυροβόλο), αλλά και να κατακτήσει την διάκριση στο Αεροβόλο Πιστόλι Γυναικών.

Ας θυμηθούμε ότι πέρσι στη Μπολόνια της Ιταλίας είχε κατακτήσει το Χρυσό μετάλλιο στο Σπορ Πιστόλι, πετυχαίνοντας μάλιστα νέο πανελλήνιο ρεκόρ νεανίδων (585/600).

Ο τελικός του Αεροβόλου Πιστολιού Γυναικών θα διεξαχθεί την ερχόμενη Τετάρτη, 25/10 ώρα 11:00 (UTC+5:30), ενώ του Σπορ Πιστολιού Γυναικών την Παρασκευή, 27/10 ώρα 12:30.

Την Άννα Κορακάκη συνοδεύει ως αρχηγός αποστολής ο πατέρας της, Αναστάσιος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ