ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ

Παγκόσμιο ρεκόρ στα προκριματικά των 10 μέτρων η Κορακάκη

Παγκόσμιο ρεκόρ στα προκριματικά των 10 μέτρων η Κορακάκη
PANTELIS ZERVOS

Μετά το χρυσό που κατέκτησε την Παρασκευή (7/10), η Αννα Κορακάκη ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο στον τελικό των Παγκοσμίων Κυπέλλων. Στους προκριματικούς του αεροβόλου πιστολιού 10 μ., πέτυχε παγκόσμιο ρεκόρ με 391/400.

Δεν σταματάει πουθενά η Άννα Κορακάκη, η οποία αποδεικνύει ότι δεν έχει αντίπαλο. Η Δραμινή πρωταθλήτρια, τις προσπάθειες της οποίας στηρίζει η Stoiximan.gr, μετά το χρυσό μετάλλιο στα 25 μέτρα πιστόλι στο Παγκόσμιο Κύπελλο στη Μπολόνια, σήμερα (8/10) έκανε παγκόσμιο ρεκόρ στους προκριματικούς του αεροβόλου πιστολιού 10μ. με 391/400.

Στο συγκεκριμένο αγώνισμα, η Κορακάκη είχε έρθει 3η στο Ρίο, παρ' όλα αυτά έχει πάει στην Ιταλία προκειμένου να βρεθεί στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου. Η 20χρονη βρίσκεται σε τέτοια αγωνιστική κατάσταση, που δεν την σταματάει τίποτα και καμία. Με το καλό να έρθει και η πρωτιά όπως και στα 25 μέτρα.

"ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΕΚΟΡ!!!!!!!!!! Πριν από λίγο μετά το χθεσινό χρυσό μετάλλιο στο σπορ πιστόλι με επίδοση 391/300 η ΑΝΝΑ έκανε παγκόσμιο ρεκόρ!!!!! και κατετάγη 1η στον προκριματικό αγώνα του αεροβολου πιστόλια στον τελικό του παγκοσμίου κυπέλλου στην Μπολόνια. Στις 5 ώρα Ελλάδος ο τελικός", έγραψε ο πατέρας της, Τάσος, στην σελίδα του στο Facebook.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ