ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ

Κορακάκη: "Είναι μια τρελή χρονιά για εμένα"

Κορακάκη: "Είναι μια τρελή χρονιά για εμένα"

Η Άννα Κορακάκη δεν έκρυψε τη χαρά της μετά τα δύο μετάλλια που κατέκτησε στο Παγκόσμιο Κύπελλο και τόνισε ότι το 2016 ήταν μία "τρελή" χρονιά για εκείνη.

Δίχως αμφιβολία το 2016 ήταν η χρονιά της. Η Άννα Κορακάκη την ολοκλήρωσε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αφού πλέον έχει δύο ακόμα μετάλλια στην πλούσια συγκομιδή της. Τι κατάφερε να κατακτήσει φέτος;

Ένα χρυσό και ένα ασημένιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο Νεανίδων στο Σουλ της Γερμανίας, δύο ασημένια στο Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών στο Μπακού, ένα χρυσό και ένα χάλκινο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο και τώρα ένα χρυσό και ένα ασημένιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο στην Μπολόνια.

Οκτώ μετάλλια σε κορυφαίες διοργανώσεις δεν τα λες και μικρή συγκομιδή για την κορυφαία Ελληνίδα σκοπεύτρια. "Είναι ένας εκπληκτικός τρόπος για να κλείσει η χρονιά" τόνισε αρχικά μιλώντας στην επίσημη σελίδα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας. Στη συνέχεια αναφέρθηκε στους νέους κανονισμούς που υπάρχουν στα 25μ. τονίζοντας: "Οι κανονισμοί άλλαξαν αλλά ευτυχώς δεν με επηρέασαν. Ήταν ένα τεστ για τους νέους κανονισμούς οι οποίοι θα ισχύσουν από τον Ιανουάριο του 2017. Συμφωνήσαμε όλοι να τους δοκιμάσουμε στην Μπολόνια και εμένα μου αρέσει περισσότερο αυτός ο τρόπος διεξαγωγής του αγώνα από τον προηγούμενο".

Κάνοντας τον απολογισμό της χρονιάς είπε: "Είναι μία τρελή χρονιά για εμένα. Τα δύο μετάλλια που κέρδισα στο Ρίο μου άλλαξαν τη ζωή. Υπάρχει μεγάλη πίεση από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης πλέον και ο κόσμος που με βλέπει στο δρόμο με αναγνωρίζει. Δεν είμαι συνηθισμένη σε αυτό.

Επιπρόσθετα από σήμερα έχω στην κατοχή μου αυτή την τεράστια γυάλινη υδρόγειο σφαίρα. Το να κερδίσει κανείς το Παγκόσμιο Κύπελλο είναι υπέροχο και θα είναι η δεύτερη καλύτερη ανάμνηση μου από το 2016 μετά το Ρίο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ