ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ

Ένατη η Κορακάκη στο ευρωπαϊκό

Ένατη η Κορακάκη στο ευρωπαϊκό

Η Άννα Κορακάκη ολοκλήρωσε την προσπάθεια της στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα αεροβόλων όπλων το οποίο διεξάγεται στο Μάριμπορ στην ένατη θέση στο αεροβόλο πιστόλι 10μ.

Με την ένατη θέση στο αεροβόλο πιστόλι 10μ. ολοκλήρωσε την παρουσία της στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα αεροβόλων όπλων το οποίο διεξάγεται στο Μάριμπορ η Άννα Κορακάκη. Η Ολυμπιονίκης του Ρίο δεν κατάφερε να μπει στον τελικό (σ.σ. μπαίνουν οι οκτώ πρώτες) έχοντας μικρή διαφορά από την Όλενα Κόστεβιχ από την Ουκρανία.

Η Ελληνίδα σκοπεύτρια με επίδοση 381/400 με επιμέρους βολές 94-94-95-98 και 10 κεντρικά δεκάρια έμεινε στην ένατη θέση με την έκτη, την έβδομη και την όγδοη αθλήτρια να έχουν 382/400.

Η Άννα Κορακάκη δεν είχε στις άμεσες προτεραιότητες της το συγκεκριμένο αγώνα αφού έχει επικεντρωθεί στις σπουδές της, ωστόσο και πάλι βρέθηκε μία ανάσα από τη συμμετοχή σε έναν ακόμα τελικό. Να υπενθυμίσουμε ότι στο συγκεκριμένο αγώνισμα η Ελληνίδα πρωταθλήτρια είχε πάρει το χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Στον τελικό το χρυσό μετάλλιο κατέληξε στην Αρούνοβιτς (Σερβία), η οποία κατέκτησε την κορυφή κάνοντας νέο παγκόσμιο ρεκόρ με 246,9. Δεύτερη ήταν η Ουκρανή Κόστεβιχ με 239,5 και στην τρίτη η Σόνια Φρανκέ από την Ισανία με 218.9.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ