ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ

Βελτιωμένο φινάλε για την Εθνική ανσάμπλ στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Σόφιας

Βελτιωμένο φινάλε για την Εθνική ανσάμπλ στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Σόφιας

Η Εθνική ανσάμπλ κατέλαβε την 13η θέση στις 3 μπάλες / 2 σχοινάκια στη 2η μέρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου ρυθμικής γυμναστικής στη Σόφια, παρουσιάζοντας βελτίωση από την 1η μέρα.

Με μία ελαφρώς βελτιωμένη εμφάνιση και βαθμολογία, που όμως δεν στάθηκε αρκετή για να τη φέρει ψηλότερα από τη 14η θέση στην τελική κατάταξη του σύνθετου αγώνα, ολοκλήρωσε η νεανική Εθνική ανσάμπλ την πρώτη της φετινή συμμετοχή εκτός των συνόρων, στο παγκόσμιο κύπελλο ρυθμικής γυμναστικής της Σόφιας.

Το ελληνικό ανσάμπλ (Μαριάννα Μανδέλλου, Μυρτώ Αθανασουλάκη, Ζωή Ντίτσιου, Ιωάννα Τζιατζιά, Αύρα Ντούρο) συγκέντρωσε 12,000 βαθμούς στο πρόγραμμα με τις 3 μπάλες / 2 σχοινάκια, όπου χόρεψε "Πεντοζάλη" σε διασκευή από τους “Omega Vibes”, καταλαμβάνοντας τη 13η θέση στον συγκεκριμένο συνδυασμό οργάνων.

Η Εθνική ομάδα έφτασε έτσι σε άθροισμα 23,450 βαθμών, αφού την Παρασκευή (30/03) είχε πάρει 11,450 β. στα 5 στεφάνια, για να τερματίσει στη 14η θέση μεταξύ 18 χωρών στον σύνθετο αγώνα, σε μια διοργάνωση στην οποία συμμετείχαν όλες οι κορυφαίες εκπρόσωποι του αθλήματος.

Το παγκόσμιο κύπελλο της Σόφιας αποτέλεσε την αρχή του δρόμου για τις Ελληνίδες πρωταθλήτριες, οι οποίες θα επιστρέψουν σαφώς πιο έτοιμες στην "Αρένα Αρμεέτς" της βουλγαρικής πρωτεύουσας στα μέσα Σεπτεμβρίου, για να δείξουν το καλύτερό τους πρόσωπο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα, τον σημαντικότερο αγώνα της χρονιάς.

Η αυλαία της διοργάνωσης πέφτει αύριο (Κυριακή 01/04) χωρίς ελληνική συμμετοχή, με τους τελικούς οργάνων, σε καθέναν από τους οποίους θα συμμετάσχουν οι οκτώ ομάδες με τις υψηλότερες βαθμολογίες στους προκριματικούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ