ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ

Το συγκινητικό post της Πανταζή για την προπονήτρια της

Το συγκινητικό post της Πανταζή για την προπονήτρια της

Σαν σήμερα η Εθνική ομάδα του ανσάμπλ κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σίδνεϊ και η Κλέλια Πανταζή ευχαρίστησε την προπονήτρια, Μαρίνα Φατέεβα. (VIDEO)

Ήταν 30 Σεπτεμβρίου του 2000 όταν η Εθνική ομάδα του ανσάμπλ αποτελούμενη από τις Καρυάμη, Αινδινλή, Γεωργάτου, Πολλάτου, Χριστοδούλου και Πανταζή κατάφερνε να ανέβει στο τρίτο σκαλί του βάθρου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σίδνεϊ.

Στον προκριματικό η Ελλάδα συγκέντρωσε 39.400 βαθμούς, υψηλή βαθμολογία που την έχριζε φαβορί για τα μετάλλια.

Στον τελικό όμως οι ελπίδες για το χρυσό μετάλλιο ψαλιδίστηκαν στο πρώτο αγώνισμα, στις δέκα κορύνες. Τελικά, όμως με μία εξαιρετική εκτέλεση στα δύο στεφάνια - τρεις κορδέλες, οι Ελληνίδες πρωταθλήτριες ξεδίπλωσαν το πλούσιο τους ταλέντο και κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο με 39.283 βαθμούς. Η Ρωσία με 39.500 πήρε το χρυσό μετάλλιο και η Λευκορωσία με τους ίδιους βαθμούς το ασημένιο.

Θυμηθείτε το πρόγραμμα της Εθνικής ομάδας στα δύο στεφάνια και τις τρεις κορδέλες

Σήμερα 17χρόνια μετά από τη συγκεκριμένη επιτυχία η Κλέλια Πανταζή δεν ξέχασε ούτε τις συναθλητρίες της, ούτε την προπονήτρια που τις οδήγησε στην επιτυχία. Ο λόγος φυσικά για την Μαρίνα Φατέεβα την οποία και ευχαρίστησε με ένα συγκινητικό στάτους στον προσωπικό της λογαριασμό.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο προφίλ της στο Facebook:

"Κυρία Μαρινα Φατέεβα,

Πέρασαν 17 χρόνια από τη μέρα που μας οδηγήσατε στην μεγαλύτερη στιγμή της αθλητικής μας καριέρας. Μας κάνατε Ολυμπιονίκες. Η ευγνωμοσύνη προς το πρόσωπο σας θα είναι παντοτινή. Είστε ο άνθρωπος που με δημιούργησε, με πίστεψε, με ανέδειξε και με καταξίωσε ως αθλήτρια. Θα σας το χρωστώ πάντα.

Η προσωπικότητα σας ως προπονήτρια, εξέπεμπε σεβασμό και παρά τις δυσκολίες της προετοιμασίας, δεν υπήρξε στιγμή που να σας αμφισβήτησα ή να μην πίστεψα σε εσάς και το προπονητικό πλάνο σας. Δεν μου έδωσαν ποτέ και το περιθώριο οι γονείς μου να το κάνω. Η εμπιστοσύνη που σας είχα ήταν δεδομένη. Άλλωστε οι επιτυχίες σας ως προπονήτρια μιλάνε από μόνες τους.

Δεν θα ξεχάσω ποτέ όσα χρόνια και αν περάσουν, τις δυο κουβέντες που μου είπατε πριν βγούμε στο ταπί των Ολυμπιακών Αγώνων. Με τραβήξετε λίγο από τη γραμμή που είχαμε στηθεί και άκουσα εκείνη τη κρίσιμη στιγμή αυτό που είχα τόσο ανάγκη από εσάς. "Είσαι εδώ με την αξία σου. Εγώ πιστεύω σε εσένα"

Μου δώσατε φτερά στα πόδια. Όταν θαυμάζεις κάποιον τόσο πολύ, αυτές οι λέξεις ήταν η μεγαλύτερη επιβράβευση και μάλλον γι' αυτό τις λέγατε και δύσκολα. Γιατί έτσι αποκτούν μεγαλύτερη αξία και νόημα. Όπως και κάθε φορά που σας ρωτούσαν σε τι ξεχωρίζουν οι Ελληνίδες αθλήτριες από τις Ρωσσίδες και εσείς απαντούσατε "Έχουν ψυχή!"

Σε αυτό το σκαλί του βάθρου μας ανεβάσατε εσείς κυρία Μαρίνα. Σας ευχαριστώ.

Με εκτίμηση,

Κλέλια Πανταζή"

Δείτε το σχετικό ποστ

Το συγκινητικό post της Πανταζή για την προπονήτρια της

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ