ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ

Επιτυχημένη επέμβαση για την Αναγνωστοπούλου

Επιτυχημένη επέμβαση για την Αναγνωστοπούλου

Συμπτώματα οξείας σκωληκοειδίτιδας παρουσίασε το μέλος της Εθνικής ομάδας ανσάμπλ, Ιωάννα Αναγνωστοπούλου, με την 19χρονη αθλήτρια να μπαίνει τελικά στο χειρουργείο.

Σε επιτυχημένη λαπαροσκοπική επέμβαση σκωληκοειδεκτομής υποβλήθηκε η αθλήτρια της Εθνικής ομάδας ανσάμπλ, Ιωάννα Αναγνωστοπούλου, την Τετάρτη (06/07) στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας.

Η 19χρονη πρωταθλήτρια της ρυθμικής γυμναστικής εμφάνισε συμπτώματα οξείας σκωληκοειδίτιδας το προηγούμενο βράδυ και τελικά, έπειτα από ενέργειες του ιατρού της Ε.Γ.Ο. δρ. Οδυσσέα Παξινού, εξασφαλίστηκε η έγκριση του Διοικητή του 251ΓΝΑ, Ταξίαρχου Δημητρίου Χατζηγεωργίου και κατέστη δυνατή η εισαγωγή της στο νοσοκομείο, όπου το πρόβλημά της αντιμετωπίστηκε άμεσα και με τον καλύτερο τρόπο.

Η Ιωάννα Αναγνωστοπούλου αναμένεται να επανέλθει στις προπονήσεις μέσα σε διάστημα μόλις πέντε ημερών, συνεχίζοντας απρόσκοπτα την προετοιμασία για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Στο νοσοκομείο την επισκέφθηκαν ο πρόεδρος της Ε.Γ.Ο. Θανάσης Βασιλειάδης και μέλη του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας, όπως και η προπονήτρια της Εθνικής ομάδας ανσάμπλ, Ιρίνα Ιλίεβα, που την περιμένει ξανά στο Ε.Α.Κ. Αγίου Κοσμά από τις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας.

Το Δ.Σ. της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας εύχεται ταχεία ανάρρωση στην πρωταθλήτρια του ανσάμπλ και ευχαριστεί θερμά τον Διοικητή του 251ΓΝΑ, Ταξίαρχο Δημήτριο Χατζηγεωργίου και τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Υγειονομικού ΓΕΑ, Υποπτέραρχο Γεώργιο Τολούμη, οι οποίοι παρείχαν κάθε δυνατή υποστήριξη, τον θεράποντα ιατρό Επισμηναγό Στράτο Ζούρο, που πραγματοποίησε τη λαπαροσκοπική επέμβαση μαζί με τον αναισθησιολόγο, Σμήναρχο Νίκο Τουρή, καθώς βέβαια και τον ιατρό της Ομοσπονδίας, δρ. Οδυσσέα Παξινό, ο οποίοι βοήθησαν την Ελληνίδα πρωταθλήτρια ως επιστήμονες και ως άνθρωποι.

Επίσης, το Δ.Σ. της Ε.Γ.Ο. απευθύνει ξεχωριστές ευχαριστίες στην Ολυμπιονίκη της ρυθμικής και πρόεδρο του Σ.ΦΙ.Γ.Α., Εύα Χριστοδούλου, η οποία βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στο πλευρό της αθλήτριας του συλλόγου της και της Εθνικής ομάδας, συμβάλλοντας καταλυτικά στην προσπάθεια για επιτυχημένη παρουσία της ελληνικής γυμναστικής στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

ΤΕΛΙΚΗ ΠΡΟΒΑ ΣΤΟ ΚΑΖΑΝ ΓΙΑ ΤΗ ΒΑΡΒΑΡΑ ΦΙΛΙΟΥ

Επί ρωσικού εδάφους θα κάνει την τελευταία της αγωνιστική στάση πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο η Βαρβάρα Φίλιου, η οποία θα συμμετάσχει στο παγκόσμιο κύπελλο ρυθμικής γυμναστικής του Καζάν (8-10 Ιουλίου).

Η διοργάνωση της ρωσικής πόλης θα αποτελέσει την τελική πρόβα για την Ελληνίδα πρωταθλήτρια του ατομικού, ακριβώς έξι εβδομάδες πριν ζήσει την σπουδαιότερη εμπειρία της καριέρας της στο Ρίο ντε Τζανέιρο.

Στο παγκόσμιο κύπελλο του Καζάν θα πάρουν μέρος 37 πρωταθλήτριες του ατομικού από 25 χώρες, καθώς και 12 ομάδες ανσάμπλ.

Η αυλαία των αγώνων ανοίγει αύριο (Παρασκευή 08/07) με το σύνθετο ατομικό, ενώ το Σάββατο (09/07) θα πραγματοποιηθούν οι επιμέρους τελικοί οργάνων σε στεφάνι, μπάλα, κορύνες και κορδέλα, με την συμμετοχή των οκτώ καλύτερων αθλητριών σε κάθε όργανο.

Το Σάββατο (09/07) θα διεξαχθεί και ο σύνθετος αγώνας του ανσάμπλ, χωρίς ελληνική συμμετοχή, ενώ για την Κυριακή (10/07) είναι προγραμματισμένοι οι τελικοί οργάνων του ανσάμπλ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ