ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ

Εντυπωσιακή και στην μπάλα η Φίλιου

Εντυπωσιακή και στην μπάλα η Φίλιου

Η Βαρβάρα Φίλιου ήταν εξαιρετική και στη μπάλα συγκεντρώνοντας 17.350 βαθμούς στο πλαίσιο του Παγκόσμιου πρωταθλήματος ρυθμικής γυμναστικής που διεξάγεται στην Στουτγάρδη. (VIDEO)

Μετά την καλή της παρουσία στο στεφάνι η Βαρβάρα Φίλιου συνεχίζει να εντυπωσιάζει στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα ρυθμική γυμναστικής. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια αυτή τη φορά κέρδισε τους κριτές με το πρόγραμμα της στη μπάλα.

Συγκεκριμένα, η Φίλιου συγκέντρωσε 17.350 βαθμούς και ήταν στη δέκατη θέση εκτελώντας εξαιρετικά το πρόγραμμα της.

Υπενθυμίζουμε ότι την πρώτη ημέρα στο στεφάνι πήρε 17.316 βαθμούς. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα αυτή τη στιγμή να βρίσκεται στην 8η θέση στο σύνολο έχοντας συγκεντρώσει 34.666 βαθμούς μετά από δύο αγωνίσματα.

Τις επόμενες ημέρες έχει να αγωνιστεί στις κορύνες και στην κορδέλα και όλα δείχνουν ότι θα πετύχει τον πρώτο της στόχο. Αυτός είναι η είσοδος στον τελικό του σύνθετου ατομικού που θα διεξαχθεί την Παρασκευή.

Εκεί η Φίλιου θα προσπαθήσει να βρίσκεται μέσα στις πρώτες 15 οι οποίες και θα πάρουν την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016 στο Ρίο.

Δείτε την προσπάθειά της στη μπάλα.

Συλλέγει εμπειρίες η Αλευρογιάννη

Η έτερη Ελληνίδα που συμμετέχει στους αγώνες είναι η Κορίνα Αλευρογιάννη. Η 18χρονη αθλήτρια ήταν 66η στην μπάλα συγκεντρώνοντας 14.466 βαθμούς. Την πρώτη ημέρα είχε μαζέψει 15.666 βαθμούς από την προσπάθειά της στο στεφάνι.

Έτσι, πλέον βρίσκεται στην 49η στο σύνολο έχοντας μαζέψει 31.132.

Η προσπάθεια της Αλευρογιάννη στην μπάλα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ