ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ

Έμεινε στην 8η θέση η Φίλιου

Έμεινε στην 8η θέση η Φίλιου

Η Βαρβάρα Φίλιου κατέλαβε την όγδοη θέση στο πρώτο γκρουπ του τελικού του σύνθετου ατομικού στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ρυθμικής γυμναστικής στη Σμύρνη.

Με τη συμμετοχή της Βαρβάρας Φίλιου στον τελικό του σύνθετου ατομικού στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ρυθμικής γυμναστικής, το ελληνικό ενδιαφέρον επικεντρώνεται στην εθνική ανσάμπλ στη Σμύρνη.

Η 19χρονη Φίλιου κατετάγη όγδοη στο πρώτο γκρουπ στον τελικό με 64,416 βαθμούς. Απομένουν δέκα αθλήτριες στο καλό γκρουπ. Σε καμιά περίπτωση η Φίλιου δεν κατάφερε να επαναλάβει την περσινή εμφάνιση όπου ήταν όγδοη στον τελικό και τέταρτη στην κορδέλα. Το βράδυ θα γίνει γνωστή η τελική της θέση.

Η πρωταθλήτρια της ρυθμικής γυμνάζεται φέτος με την 4η Ολυμπιονίκη του Λονδίνου, Αλίγια Γκαράγιεβα από το Αζερμπαϊτζάν. Η τελευταία αντικατέστησε τη Μορφούλα Ντώνα.

Το Σάββατο (27/9, 15.00-20.00) διεξάγεται ο σύνθετος αγώνας στο ανσάμπλ. Η Ελλάδα θα παρουσιάσει τα προγράμματα της στις δέκα κορύνες και στις τρεις μπάλες και δύο κορδέλες.

Η Σταυρούλα Σαμαρά, η Ελένη Δόικα, η Ζωή Κοντογιάννη, η Λαμπρινή Βλαχογιάννη, η Αναστασία Γιουβανάκη και η Στεφανία Μήτσανα λογικά θα κατακτήσουν μια από τις πρώτες 24 θέσεις, ώστε η εθνική ανσάμπλ να εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2015 στη Στουτγάρδη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ