ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ

Εκτός τελικών η Κελαϊδίτη, στην πρεμιέρα του ευρωπαϊκού ρυθμικής

Εκτός τελικών η Κελαϊδίτη, στην πρεμιέρα του ευρωπαϊκού ρυθμικής

Καλές εμφανίσεις, που όμως δεν έφεραν την είσοδο στους τελικούς οργάνων, επιφύλασσε για την Ελένη Κελαϊδίτη η πρεμιέρα του 33ου ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ρυθμικής γυμναστικής στη Βουδαπέστη, ενώ θετική παρουσία είχε και η Κατερίνα Δερβίση.

Καλές εμφανίσεις, που όμως δεν έφεραν την πολυπόθητη είσοδο στους τελικούς οργάνων, επιφύλασσε για την Ελένη Κελαϊδίτη η πρεμιέρα του 33ου ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ρυθμικής γυμναστικής στη Βουδαπέστη, ενώ θετική παρουσία είχε και η δεύτερη Ελληνίδα εκπρόσωπος, Κατερίνα Δερβίση.

Στο χθεσινό (19/5), πρώτο σκέλος του γενικού αγώνα, οι πρωτοεμφανιζόμενες στο θεσμό Ελληνίδες αθλήτριες του ατομικού γυναικών παρουσίασαν στην Αρένα «Λάζλο Παπ» τα προγράμματά τους στο στεφάνι και στην μπάλα, κερδίζοντας τις εντυπώσεις.

Ωστόσο, η Ελένη Κελαϊδίτη στάθηκε διπλά άτυχη, αφού συγκέντρωσε 15,800 β. στην μπάλα (15η στην τελική κατάταξη) και 15,850 β. στο στεφάνι (16η), βαθμολογίες που την κράτησαν για λίγες θέσεις εκτός προνομιούχου οκτάδας, σε αμφότερες τις περιπτώσεις.

Από την πλευρά της, η Κατερίνα Δερβίση πήρε 14,750 β. στο στεφάνι (30ή σε σύνολο 67 αθλητριών) και 14,400 β. στην μπάλα (32η), στην παρθενική της παρουσία σε μία τόσο μεγάλη διοργάνωση.

Στην ομαδική κατάταξη, η Ελλάδα έχει 74,000 βαθμούς έπειτα από τη διεξαγωγή των δύο πρώτων οργάνων και βρίσκεται μέχρι στιγμής στην αξιόλογη 9η θέση μεταξύ 25 χωρών.

Σήμερα (Σάββατο 20/05, 12:00 - 21:20 ώρα Ελλάδας) θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο σκέλος του γενικού αγώνα, με τις αθλήτριες να παρουσιάζουν τα προγράμματά τους στις κορύνες και στην κορδέλα, έτσι ώστε να προκύψουν οι αντίστοιχες φιναλίστ των τελικών οργάνων της Κυριακής (21/05), καθώς και η τελική κατάταξη του ομαδικού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ