ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ

Διεθνή αποκαλυπτήρια για το ανσάμπλ στο Ισραήλ

Διεθνή αποκαλυπτήρια για το ανσάμπλ στο Ισραήλ

Έτοιμα για τον πρώτο τους φετινό αγώνα εκτός συνόρων είναι τα κορίτσια του ανανεωμένου ελληνικού ανσάμπλ, που πρόκειται να συμμετάσχουν στο διεθνές γκραν πρι του Χολόν (23-24 Ιουνίου).

Έτοιμα για τον πρώτο τους φετινό αγώνα εκτός συνόρων είναι τα κορίτσια του ανανεωμένου ελληνικού ανσάμπλ (Χρύσα Μουτάφη, Αγγελική Αποστολίδου, Αναστασία Δογραμματζή, Μαριάννα Μανδέλλου, Ζωή Ντίτσιου, Μυρτώ Αθανασουλάκη), που πρόκειται να συμμετάσχουν στο διεθνές γκραν πρι του Χολόν (23-24 Ιουνίου). Η ελληνική ομάδα αναχωρεί αύριο (Τετάρτη 21/06) για την ισραηλινή πόλη, μαζί με την ομοσπονδιακή προπονήτρια Ιρίνα Ιλίεβα, την Εύα Χριστοδούλου και τη διεθνή κριτή Χρύσα Γεωργακάκη.

Έπειτα από αρκετούς μήνες εντατικών προπονήσεων, οι νεαρές αθλήτριες είναι πλέον στην κατάλληλη κατάσταση για τα διεθνή τους «αποκαλυπτήρια», με την σκέψη στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ρυθμικής γυμναστικής, που θα ακολουθήσει στα τέλη καλοκαιριού στο Πέζαρο της Ιταλίας (30 Αυγούστου - 3 Σεπτεμβρίου). Η τελευταία πρόβα έγινε την περασμένη εβδομάδα, στο διεθνές τουρνουά “Royal Crown Cup” της Θεσσαλονίκης, όπου τα κορίτσια της κυρίας Ιλίεβα έδειξαν δείγματα των δυνατοτήτων τους, με την συνέχεια να αναμένεται ακόμα καλύτερη.

Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο θα αγωνιστούν και στο διεθνές γκραν πρι του Χολόν, το οποίο περιλαμβάνει μόνο τον σύνθετο αγώνα, χωρίς ξεχωριστούς τελικούς οργάνων:

Την Παρασκευή (23/06) η Εθνική ομάδα θα παρουσιάσει το πρόγραμμά της στα 5 στεφάνια, με μουσική επένδυση το «Πέταγμα της Μέλισσας» του Νικολάι Ρίμσκι-Κόρσακοφ, ενώ το Σάββατο (24/06) θα αγωνιστεί στις 3 μπάλες / 2 σχοινάκια, υπό τους ήχους του δυναμικού κομματιού “Stanga” των Σάγκι Αμπιτμπούλ και Γκάι Χαλίβα.

Η τελική κατάταξη θα προκύψει από το άθροισμα της βαθμολογίας κάθε ομάδας στα δύο προγράμματα που θα εκτελέσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ