ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ

Διεθνές αεροδρόμιο "Άννα Πολλάτου"

Διεθνές αεροδρόμιο "Άννα Πολλάτου"

Η Κεφαλλονιά δεν ξεχνάει την Άννα Πολλάτου και αποφασίστηκε το αεροδρόμιο του νησιού να πάρει το όνομα της πρόωρα χαμένης Ολυμπιονίκη της ρυθμικής γυμναστικής (video).

Υπήρξε η σπουδαιότερη αθλήτρια που ανέδειξε η Κεφαλλονιά, μια από τις μεγαλύτερες προσωπικότητες στην ιστορία του νησιού. Το νήμα της ζωής της 30χρονης Άννας Πολλάτου κόπηκε άδικα στις 17 Μαΐου και ενώ βρισκόταν καθ'οδόν για να πάρει το καράβι που θα την έφερνε στη γενέτειρα της.

Οι συντοπίτες της δεν την έχουν ξεχάσει και πέρα από την ετήσια διοργάνωση της γυμναστράδας όπου δόθηκε το όνομα της, αποφάσισαν σε ένδειξη σεβασμού στη μνήμη της να μετονομάσουν τον κρατικό αερολιμένα Κεφαλλονιάς σε "Άννα Πολλάτου".

Την αποκάλυψη έκανε ο αντιδήμαρχος Διονύσης Λυκούδης σε συνέντευξη που παραχώρησε στο τοπικό κανάλι eptaTV. Στο διοικητικό συμβούλιο την προσεχή Δευτέρα (13/10) θα τελειώσει και τυπικά το θέμα, έπειτα θα ανακοινωθεί.

Απόλυτα ταιριαστή επιλογή για μια αθλήτρια που ταξίδεψε το όνομα της Ελλάδας σε ολόκληρο τον κόσμο χάρη στις επιτυχίες της εθνικής ανσάμπλ στις μεγάλες διοργανώσεις της ρυθμικής γυμναστικής.

Δείτε το σχετικό video:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ