ΠΥΓΜΑΧΙΑ

Το Σάββατο στη Φυλή το Διεθνές τουρνουά Star’s Boxing

Το Σάββατο στη Φυλή το Διεθνές τουρνουά Star’s Boxing
EMPTYFILM

Στην Φυλή θα διεξαχθεί το Σάββατο (19/3) το Διεθνές τουρνουά Star’s Boxing "Μιχάλης Αρναούτης" υπό την αιγίδα του ΣΕΠ.

Το Διεθνές τουρνουά υψηλών προδιαγραφών «Star’s Boxing» Μιχάλης Αρναούτης θα διεξαχθεί αύριο (19/3) το απόγευμα (18.00) στο 3ο κλειστό Γυμναστήριο Φυλής υπό Αιγίδα του Συνδέσμου Επαγγελματικής Πυγμαχίας.

Να αναφέρουμε ότι η Χριστίνα Λιναρδάτου που θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα σε διεθνή αγώνα υπό την Αιγίδα του ΣΕΠ έχει πραγματοποιήσει εντυπωσιακές εμφανίσεις το 2015 σε Άγιο Δομίνικο και Αγγλία όπου σε επτά αγώνες έχει ισάριθμες νίκες.

Το κυρίως πρόγραμμα θα ξεκινήσει στις έξι με ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις, ενώ στις εννέα η 28χρονη Ελληνίδα Πρωταθλήτρια Χριστίνα Λιναρδάτου θα αγωνισθεί με την Λέλα Τερασβιλι σε ένα αγώνα οκτώ γύρων των δύο λεπτών (η Γεωργιανή αντίπαλος της έχει πέντε νίκες) και θα ακολουθήσει ο αγώνας της βραδιάς μεταξύ του Έλληνα Παγκόσμιου Μιχάλη Αρναούτη με τον επίσης Γεωργιανό Μικέλ Αβακιάν.

Η Χριστίνα Λιναρδάτου τόνισε: "Άλλη μια προετοιμασία έφτασε στο τέλος της. Χαίρομαι πάρα πολύ που όλα πήγαν τόσο καλά κ χωρίς τραυματισμούς...Με σωστούς ανθρώπους δίπλα σου κ καλή συνεργασία όλα γίνονται!

Μετά από 6 αγώνες στον Άγιο Δομίνικο κ ο τελευταίος και 7ος στην Αγγλία όπου κατέκτησα τον διεθνή τίτλο της UBF international champion, ετοιμάζομαι να δώσω το Σάββατο τον πρώτο μου αγώνα στην Ελλάδα ως Επαγγελματίας πυγμάχος υπό την αιγίδα του ΣΕΠ (EBU), τον 8ο αγώνα μου (συνολικά) και πραγματικά χαίρομαι που πλέον υπάρχει επίσημη επαγγελματική ομοσπονδία στην Ελλάδα ώστε να μην χρειάζεται πλέον οι πυγμάχοι που επιθυμούν να γίνουν επαγγελματίες να εγκαταλείπουν ή να φεύγουν σε άλλη χώρα κυνηγώντας το όνειρο τους (όπως έκανα εγώ). Πλέον πέρα από το να εκπροσωπώ την δεύτερη πατρίδα μου, Τον Άγιο Δομίνικο, μπορώ να εκπροσωπώ και την Ελλάδα και να αγωνίζομαι για στο εξωτερικό με τα Ελληνικά χρώματα. Έχω θέσει υψηλούς στόχους και αφού κατέκτησα το 2015 τον τίτλο της πρωταθλήτριας Αγίου Δομίνικου και βραβεύτηκα από την ομοσπονδία ως πυγμάχος της χρονιάς, βάζω πλώρη για τον τίτλο Ελλάδος με στόχο να κατακτήσω τον τίτλο Ευρώπης.... και αυτά είναι μόνο η αρχή..!

Σας περιμένω όλους το Σάββατο 19 Μαρτίου στο 3ο κλειστό γήπεδο φυλής να στηρίξετε εμένα αλλά κ όλους τους πυγμάχους που θα λάβουν μέρος στην μεγάλη διοργάνωση του Star's Boxing”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ