ΠΥΓΜΑΧΙΑ

ΣΕΠ: "Καθιερώθηκε το επαγγελματικό μποξ στην Ελλάδα"

ΣΕΠ: "Καθιερώθηκε το επαγγελματικό μποξ στην Ελλάδα"
STOLISVAGGELIS

Ο Σύνδεσμος Επαγγελματικής Πυγμαχίας εξέδωσε ανακοίνωσε με όσα κατάφερε μέσα στο 2015, αλλά και όσα περιμένουμε να δούμε το νέο χρόνο.

Ιδιαίτερη άνθιση γνώρισε μέσα στο 2015 η επαγγελματική πυγμαχία στη χώρα μας μετά από ενέργειες του Συνδέσμου Επαγγελματικής Πυγμαχίας. Ο ΣΕΠ με ανακοίνωση του αναφέρθηκε σε όσα πέτυχε, αλλά και όσα περιμένουμε να δούμε τους πρώτους μήνες του 2016.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: "Ο Σύνδεσμος Επαγγελματικής Πυγμαχίας (Σ.Ε.Π.) κατόρθωσε με το κλείσιμο του 2015 να καθιερώσει, στην συνείδηση των Ελλήνων φιλάθλων, το επαγγελματικό μποξ.

Ως επίσημος φορέας της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας (EBU), διοργάνωσε με επιτυχία τις δύο πρώτες φάσεις του Πανελλήνιου πρωταθλήματος επαγγελματικής πυγμαχίας (Pro Boxing Challenge), με τους αθλητές να δείχνουν μεγάλο ενδιαφέρον ενώ η προσέλευση του κόσμου ήταν εντυπωσιακή.

Ήδη, εκτός των πρώτων επιτυχημένων επαγγελματιών πυγμάχων μας, όπως είναι ο Μιχάλης Αρναούτης και η Μαρία Σεμερτζόγλου, έχουν αρχίσει να ξεδιπλώνουν το ταλέντο τους και άλλοι Έλληνες πυγμάχοι οι οποίοι αναμένεται, μέσα στο 2016 με τις συνεχείς συμμετοχές τους στο Pro Boxing Challenge , να ξεχωρίσουν δείχνοντας τα αδιαφιλονίκητα προσόντα τους.

Ο πρόεδρος του Σ.Ε.Π. Γιώργος Στεφανόπουλος, με την ευκαιρία των εορτών επεσήμανε την πρόοδο του Συνδέσμου για το έτος που ολοκληρώνεται και έδωσε τις ευχές του για το 2016 ώστε να είναι μια χρονιά επιτυχιών για το επαγγελματικό μποξ στην Ελλάδα και στον διεθνή χώρο. Κλείνοντας, ευχήθηκε κάθε επιτυχία στον Ελληνικό αθλητισμό και το 2016 να είναι μια χρονιά χωρίς προβλήματα.

Να αναφέρουμε το υπόλοιπο αγωνιστικό πρόγραμμα του Pro Boxing

Challenge για την περίοδο 2015-2016:

30 Ιανουαρίου 2016 - Τρίτη φάση

27 Φεβρουαρίου 2016 - Τέταρτη φάση

19 Μαρτίου 2016 - Πέμπτη φάση

23 Απριλίου 2016 - Έκτη φάση

28 Μαΐου 2016 - Τελική φάση “Pro Boxing Challenge - The event”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ