ΠΥΓΜΑΧΙΑ

Ο Πατέρας έδωσε το πριμ στους πυγμάχους του Παναθηναϊκού

Ο Πατέρας έδωσε το πριμ στους πυγμάχους του Παναθηναϊκού

Ο Νικόλας Πατέρας είχε υποσχεθεί πριμ στους αθλητές του τμήματος πυγμαχίας του Παναθηναϊκού για κάθε μετάλλιο στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα και το μεσημέρι της Τρίτης (22/12) το έκανε πράξη. (VIDEOS)

O Νικόλας Πατέρας προσκάλεσε στο γραφείο του το τμήμα Πυγμαχίας του Παναθηναϊκού Α.Ο. προκειμένου να υλοποιήσει την υπόσχεσή του και να παραδώσει τα χρηματικά έπαθλα που είχε ο ίδιος αθλοθετήσει, στους Πρωταθλητές. Ο προπονητής της ομάδας μας Γιάννης Αϊδινιώτης, η σύζυγός του Μαρία Καϊάφα και οι πυγμάχοι του Τριφυλλιού συνάντησαν τον κ. Πατέρα, που τους εξέφρασε για μία ακόμη φορά τη στήριξή του στο τμήμα, τόσο υλικά, όσο ηθικά.

Συγκεκριμένα, ο Θοδωρής Ριτζάκης και ο Ειρηναίος Τσινάκης παρέλαβαν από 1000 ευρώ για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου, ο Διονύσης Περδικάρης 750 ευρώ για το ασημένιο και οι Διονύσης Χελιώτης και Γιάννης Παπανικολάου από 500 ευρώ για το χάλκινο.

Θυμίζουμε ότι ο Παναθηναϊκός Α.Ο. αναδείχθηκε πρωταθλητής και Πολυνίκης στην Πυγμαχία, έπειτα από την ολοκλήρωση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Πυγμαχίας της κατηγορίας Elite Ανδρών, που διεξήχθη το τριήμερο 17-20/12 στο κλειστό του Εθνικού Γ.Σ. στο Ζάππειο.

Με συνολική συγκομιδή 5 μεταλλίων, 2 χρυσά από το Θοδωρή Ριτζάκη και τον Ειρηναίο Τσινάκη, ένα ασημένιο από τον Διονύση Περδικάρη και 2 χάλκινα από τους Διονύση Χελιώτη και Γιάννη Παπανικολάου, το Τριφύλλι κατέκτησε το 31 πρωτάθλημα στην ιστορία του.

Ο Νικόλας Πατέρας έδειξε μάλιστα στους νεαρούς πυγμάχους και στον Γιάννη Αϊδινιώτης που τους συνόδευε, φωτογραφίες από το έπος του Γουέμπλεϊ, με τον πατέρα του, Διαμαντή, να διαδραματίζει τότε σημαίνοντα ρόλο στα κοινά του Παναθηναϊκού. Μάλιστα σε μια φωτογραφία από το βιβλίο της ιστορίας του Παναθηναϊκού, διακρίνεται και ο ίδιος ο Νικόλας Πατέρας όταν ήταν μικρός και βρισκόταν στα πόδια του Φέρεντς Πούσκας.

Υπενθυμίζεται ότι ο Νικόλας Πατέρας προσκάλεσε τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές της ομάδας του Γουέμπλεϊ, τους δύο συνεργάτες του Φέρεντς Πούσκας (οι επίσης παλαίμαχοι Γαζής και Τζουνάκος) και τους δημοσιογράφους που κάλυψαν εκείνη την πορεία του Παναθηναϊκού, στα γραφεία του στο Κολωνάκι την Τετάρτη.

Η ξενάγηση στα γραφεία των αθλητών του Παναθηναϊκού

Ξενάγησης το χώρο της Ιστορίας του Παναθηιναικου μας !!!!!!!

Posted by Giannis Aidiniotis on Tuesday, 22 December 2015

Ο Νικόλας Πατέρας δίνει τα χρήματα στους πρωταθλητές του Παναθηναϊκού

Τα πριμ του Προέδρου στα παιδιά για τα μετάλλια τους!!!!!

Posted by Giannis Aidiniotis on Tuesday, 22 December 2015
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ