ΠΥΓΜΑΧΙΑ

Νικολακόπουλος: "Εμπειρία η πυγμαχία"

Νικολακόπουλος: "Εμπειρία η πυγμαχία"

Ο μαχητής των ΜΜΑ, Αλέξης Νικολακόπουλος φιλοξενήθηκε στον Sport24 Radio 103,3 και την εκπομπή "Fightcast", με τον Χρήστο Μπάρδα. Αναλυτικά οι δηλώσεις του.

Στον Sport24 Radio 103,3 και την εκπομπή "Fightcast", με τον Χρήστο Μπάρδα φιλοξενήθηκε ο μαχητής των ΜΜΑ, Αλέξης Νικολακόπουλος, μιλώντας τόσο για το ντεμπούτο όσο και για την επιστροφή του στη διοργάνωση.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το πυγμαχικό του ντεμπούτο και την επιστροφή του στις ΜΜΑ.: "Όντως έφαγα αρκετές, από τον Φώτη Τζώτζο, αλλά έφυγα… ασημάδευτος, λες και δεν είχε γίνει τίποτα. Ο αντίπαλος ήταν πολύ καλός αθλητής, με πολύ καλή τεχνική, αλλά είναι πιο ελαφρύς, οπότε παρότι ήξερα ότι θα χάσω, γνώριζα, όμως, ότι δε θα τραυματιστώ. Ήξερα ότι δε θα με βγάλει νοκ άουτ με ένα χτύπημα. Ήταν ένα καλό πείραμα και μία εμπειρία για να μου δείξει τα κενά που έχω και δε φαίνονται στο ΜΜΑ. Πάντα ήθελα να παίξω πυγμαχία, είδα τεχνικές που υπάρχουν. Η πυγμαχία δεν είναι μόνο τρεις μπουνιές και τα χέρια ψηλά, αλλά είναι τα βήματα, η απόσταση από τον αντίπαλο, όπως και οι γωνίες που θα έχεις. Χρειάζεται εμπειρία από όρθια μάχη για να παίξεις στο ΜΜΑ και αυτό μου το δίνει η πυγμαχία. Το ταξίδι μου στο εξωτερικό με βοήθησε περισσότερο σε θέμα νοοτροπίας.

Σε τρεις εβδομάδες επιστρέφω στις ΜΜΑ., αφού στις 21 Νοεμβρίου αντιμετωπίζω τον Ρομπέρτο Αλία, στην κατηγορία των 70 κιλών. Δεν τον έχω παρακολουθήσει πολύ, φαίνεται βατός αντίπαλος, έχει λιγότερους αγώνες από εμένα, αλλά είναι αήττητος. Δεν έχω κάτι να φοβηθώ. Το δύσκολο κομμάτι είναι το… κόψιμο των κιλών, καθώς πρέπει να βρεις ξανά τις δυνάμεις σου. Σίγουρα, ο Χρήστος Πλασάρης είναι πιο δύσκολος αντίπαλος. Παρότι δεν έχει κάτι εξαιρετικό πάνω του, έχει την ανοχή και την… ψυχή για να παλέψει μέχρι τέλος. Πολύ δύσκολα μπορείς να τον νικήσεις, πολύ δύσκολα τον… τελειώνεις".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ