ΠΥΓΜΑΧΙΑ

"Ήρθε η ώρα των μεγάλων αποφάσεων από τα σωματεία της Ε.Ο. Πυγμαχίας"

"Ήρθε η ώρα των μεγάλων αποφάσεων από τα σωματεία της Ε.Ο. Πυγμαχίας"

Ενόψει της ετήσιας Γενικής Απολογιστικής Συνέλευσης της Διοίκησης της Ε.Ο.Π., η Αναγέννηση Πυγμαχίας εξέδωσε σχετική ανακοίνωση, πετώντας τα... καρφιά της. Διαβάστε αναλυτικά.

Σε λίγες ημέρες πραγματοποιείται η ετήσια Γενική Απολογιστική Συνέλευση της Διοίκησης της Ε.Ο.Π. και στην Αναγέννηση Πυγμαχίας αναμένουν - με απορία όπως λένε - να ακούσουν τα απολογιστικά της κατορθώματα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Σε λίγες ημέρες πραγματοποιείται η ετήσια Γεν. Απολογιστική Συνέλευση της χρεωκοπημένης Διοίκησης της Ε.Ο.Π. Αναμένουμε με απορία να ακούσουμε τα απολογιστικά σας κατορθώματα.

Αναμένουμε να μας εξηγήσετε γιατί πραγματοποιήσατε σε ένα χρόνο 2 φορές εκλογές με το πρόσχημα της εμπλοκής νέων επιχειρηματιών που θα βοηθούσαν το άθλημα. Αναμένουμε να μας πείτε αν ακόμα βρίσκονται στην σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου οι συγκεκριμένοι άνθρωποι. Αναμένουμε να μας πείτε γιατί παραιτήθηκε ο νέος Γενικός Γραμματέας ή μάλλον ελπίζουμε να εμφανιστεί ο ίδιος να μας εξηγήσει.

Αναμένουμε να μας πείτε ποιον κοροϊδεύετε τους τελευταίους μήνες με τυπική αποχώρηση του κ. Τρικαλιώτη από την Διοίκηση της Ομοσπονδίας όταν όλες οι σημαντικές αποφάσεις παίρνονται από εκείνον. Αναμένουμε να μας εξηγήσει ο κ. Γαζής πόσο ακόμα θα συμβάλλει στον κατήφορο του αθλήματος και την απαξίωσή του στα Ελληνικά και Διεθνή δρώμενα.

Συνάδελφοι εκπρόσωποι των Διοικήσεων των εναπομείναντων σωματείων και αγαπητοί προπονητές: Ο ναρκισσισμός στην αρρωστημένη του μορφή δεν ωφελεί πλέον κανέναν.

Οι μικροχάρες και εξυπηρετήσεις προκειμένου να δεσμεύουν την ψήφο σας και την εύνοια σας πρέπει επιτέλους να σταματήσει.

Έχετε αναρωτηθεί με πάσα ειλικρίνεια τι πραγματικά σας προσφέρει η Διοίκηση Τρικαλιώτη Γαζή;

Έχετε αναρωτηθεί πόσο διαφορετικά θα ήταν τα πράγματα αν νέοι και άφθαρτοι άνθρωποι με όραμα και γνώση αναλάμβαναν το δύσκολο εγχείρημα της αναγέννησης της πυγμαχίας. Ίσως είναι η τελευταία ευκαιρία που μας προσφέρεται να ξεκαθαρίσουμε την αρρωστημένη κατάσταση.

Το οφείλουμε στα χιλιάδες παιδιά που ασχολούνται ή θα ήθελαν να ασχοληθούν με την πυγμαχία και τους απογοητεύετε κάθε μέρα με τη στάση σας!".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ