ΠΥΓΜΑΧΙΑ

"Η πίεση φέρνει επιτέλους καρπούς"

"Η πίεση φέρνει επιτέλους καρπούς"

Η κίνηση για την αναγέννηση της ελληνικής πυγμαχίας εξέδωσε ανακοίνωση και τόνισε πως μέσα από τις δικές της ενέργειες ήρθαν τα πρώτα αποτελέσματα της αφύπνισης, αναφέροντας συγκεκριμένες κινήσεις που έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Έχουμε δεχθεί από την έναρξη της προσπάθειάς μας δριμεία κριτική από τους βολεμένους τους συστήματος της Ε.Ο. Πυγμαχίας.

Εμείς αυτό που κάνουμε είναι να επισημαίνουμε και να καυτηριάζουμε την αδράνεια και την έλλειψη ενδιαφέροντος. Όπως έχουμε ξαναγράψει ήρθαν τα πρώτα αποτελέσματα της αφύπνισης. Ξεκίνησε η χορηγία εξοπλισμού από τον κ. Τσάλα και είναι η 1η φορά που αθλητές με το εθνόσημο θα είναι ομοιόμορφα ντυμένοι μετά από πολλά χρόνια. Κόστος μηδέν!

Πραγματοποιήθηκε η σχολή του ενός αστεριού (1st STAR) AIBA για προπονητές που είχαν προπληρώσει εδώ και δυο χρόνια τη συμμετοχή τους. Κόστος για την Ε.Ο.Π. μηδέν!

Σε πρόσφατη συνάντηση με τον Υπουργό Αθλητισμού τον οποίο ενημερώσαμε για το άθλημα και τα προβλήματά του μας τόνισε ότι η μόνη Ομοσπονδία που δεν έχει καν ζητήσει συνάντηση μαζί του είναι η Ομοσπονδία Πυγμαχίας.

Επειδή λοιπόν μας κατηγορείτε για μηδενιστές και αλεξιπτωτιστές κάθε τόσο θα σας κάνουμε και μια πρόταση για να υλοποιείτε. Θα καταθέτουμε προτάσεις που σκοπό θα έχουν την προσέλκυση αθλητών στην πυγμαχία και την αύξηση του αριθμού των ενεργών Συλλόγων. Έτσι και το άθλημα θα ζωντανέψει ξανά και η Ομοσπονδία θα αυξήσει τα έσοδα της από τις ετήσιες συνδρομές των Συλλόγων αλλά και τις συμμετοχές των αθλητών σε αγώνες.

Πρόταση 1

Ζητείστε λοιπόν συνάντηση με τον Υπουργό Αθλητισμού και καταθέστε αίτημα για παρουσίαση και προβολή του αθλήματος της Πυγμαχίας στα σχολεία μια φορά τον μήνα την ώρα της Γυμναστικής. Τον ρόλο του Πρεσβευτή μπορούν να αναλάβουν όλοι οι εγγεγραμμένοι Σύλλογοι σε σχολεία της περιοχής τους.

Πρόταση 2

Αξιοποιείστε το site της Ομοσπονδίας για να ενημερώσετε τα σωματεία. Εκτός από επιβεβλημένες αναρτήσεις για τουρνουά και πρωταθλήματα εξωτερικού όλων των κατηγοριών και όχι μόνο ELITE, για να αποκτηθεί εμπειρία και να μην έχουμε την ταμπέλα των losers όπου εμφανιζόμαστε ανεβάστε όλα τα τυποποιημένα έντυπα της Ομοσπονδίας σε ενότητες για να μπορούν να τα βρίσκουν οι Σύλλογοι και να ενημερώνονται. Αυτό λέγεται Διαφάνεια!

Με εκτίμηση από το Γραφείο Τύπου της Κίνησης"

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Προσλήψεις 6.667 μονίμων μέσω ΑΣΕΠ: Διαδικασία, ειδικότητες και μοριοδότηση

Η μοριοδότηση για την πρόσληψη του νέου προσωπικού θα είναι διαφορετική από τις άλλες προκηρύξεις - Αναλυτικά το χρονοδιάγραμμα

Είσαι σίγουρος ότι δεν μ' έχεις παρενοχλήσει σεξουαλικά;

Μία δημοσιογράφος αναρωτιέται: κατά πόσο είσαι σίγουρος πως δεν ευθύνεσαι εσύ για κάποιο από τα #metoo που κυκλοφορούν εκεί έξω;

ΒΙΝΤΕΟ

12 διασημότητες που δεν ήξερες ότι είναι μετανάστες

Το γεγονός ότι πολλοί διάσημοι είναι πρόσφυγες ή παιδιά προσφύγων μπορεί να μας ξαφνιάσει ευχάριστα

Η Νικολέττα Ράλλη έρχεται σπίτι σου μετά τα μεσάνυχτα

Η συμμετοχή της στο Late Night με τον Γιώργο Λιάγκα, που ξεκινάει Τρίτη 24/10 στις 24.00 στον Ant1, ήταν η αφορμή για να σου εξηγήσουμε γιατί ήταν και παραμένει σφοδρή αδυναμία μας.

 
ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24