ΠΥΓΜΑΧΙΑ

Έχασε στα σημεία ο Παπαδόπουλος

Έχασε στα σημεία ο Παπαδόπουλος

Ο Κώστας Παπαδόπουλος αντιμετώπισε στο Λονδίνο σε έναν αγώνα τεσσάρων γύρων των τριών λεπτών και έχασε από τον Τζόσουα Εγιακπόβι με 9-7 στα σημεία.

Αξιόλογη Εμφάνιση πραγματοποίησε ο νεαρός πρωταθλητής του club του Αγρινίου Kakarelis team Κώστας Παπαδόπουλος, ο οποίος χθες το απόγευμα (Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2016) αντιμετώπισε στο Λονδίνο σε έναν αγώνα τεσσάρων γύρων των τριών λεπτών και έχασε στις λεπτομέρειες από τον πολύ δυνατό Άγγλο αντίπαλο του Τζόσουα Εγιακπόβι με 9-7 στα σημεία.

Ο αγώνας έγινε στο κλειστό γυμναστήριο York Hall Bethnal Green της αγγλικής πρωτεύουσας παρουσία περισσότερων των 1500 θεατών με την παρουσία αρκετών Ελλήνων που χειροκρότησαν τον 20χρονο Αγρινιώτη πυγμάχο.

Ο Κώστας Παπαδόπουλος που αγωνίστηκε για πρώτη φορά σε αγώνες στο εξωτερικό έδειξε ότι έχει όλα τα προσόντα όπως δήλωσαν και οι Άγγλοι διοργανωτές, οι οποίοι έμειναν ενθουσιασμένοι και εκδήλωσαν το ενδιαφέρον να τον ξαναδούν σε αγώνες εκφράζοντας τα θετικά σχόλια τους.

Οι Έλληνες θεατές που παρακολούθησαν τους αγώνες και ειδικότερα τον αγώνα του Παπαδόπουλου δεν σταμάτησαν να επευφημούν τον πρωταθλητή μας .

Ο Έλληνας επαγγελματίας πυγμάχος των 70 κιλών μπήκε πολύ δυνατά απέναντι στον κατά δέκα πόντους πιο ψηλό αντίπαλο του και κέρδισε καθαρά τον πρώτο γύρο , στη συνέχεια ο Τζοσουά Εγιακπόβι ισορρόπησε τον αγώνα, όλοι πιστέψαμε όπως δήλωσε και ο προπονητής του Παπαδόπουλου, Νίκος Κακαρέλης «ότι η νίκη ήταν με το μέρος μας ή τουλάχιστον ισοπαλία, παραδόξως οι κριτές έδωσαν 9-7 υπέρ του Άγγλου πρωταθλητή (οριακά κατά πλειοψηφία). Δεν πειράζει είμαστε ευχαριστημένοι από την εμφάνιση μας».

Συνεχίζοντας ο Νίκος Κακαρέλης δήλωσε: «Οι Διοργανωτές θέλουν να ξαναδούν τον Κώστα, το κοινό ήταν πολύ θερμό και ειδικά οι Έλληνες οι οποίοι μας βοηθήσαν με το χειροκρότημα τους. Τα σχόλια ήταν πολύ θετικά από όλους. Ήταν μια μεγάλη εμπειρία για εμάς και σίγουρα αλλάζουμε επίπεδο στην επαγγελματική πυγμαχία.

Είναι μεγάλη η συμβολή του Γιώργου Στεφανόπουλου και του Χρήστου Γάτση, αυτοί γνωρίζουν το άθλημα και μέσα από αυτούς τους ανθρώπους η επαγγελματική πυγμαχία θα έχει μεγάλη άνθηση στην Ελλάδα.»

Αγωνιστικά να αναφέρουμε ότι έγιναν 20 αγώνες, δέκα των τεσσάρων γύρων, οκτώ των έξι και δύο αγώνες των δέκα γύρων.

Η Εκδήλωση κράτησε περισσότερο από επτά ώρες και η ατμόσφαιρα ήταν εντυπωσιακή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ