ΠΥΓΜΑΧΙΑ

Δυνατοί αγώνες στο Κύπελλο Επιλέκτων

Δυνατοί αγώνες στο Κύπελλο Επιλέκτων

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για το Κύπελλο Επιλέκτων από το οποίο θα προκύψουν οι εκλεκτοί που θα προταθούν για το πρόγραμμα ΑPB της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας (ΑΙΒΑ).

Δυνατές αναμετρήσεις έβγαλε η κλήρωση στο Κύπελλο Επιλέκτων της πυγμαχίας. Η διοργάνωση θα διεξαχθεί για πρώτη φορά με αυτή τη μορφή και από αυτή θα προκύψουν οι πυγμάχοι που θα προταθούν για το πρόγραμμα ΑPBτης Παγκόσμιας Ομοσπονδίας (ΑΙΒΑ).

Οι πρώτοι αγώνες θα πραγματοποιηθούν στις 19 Μαρτίου, στην Πάτρα. Τα ζευγάρια που προέκυψαν είναι: 60κ.: Παναγιώτης Ματσάγκος (Ορμή), - Παρασκευάς Σταυρόπουλος (Παναχαϊκή), 64 κ.: Πετρόπαλος Μανδρουραράκης (Εθνικός) – Διονύσιος Πεφάνης (Πυγμή), 69κ.: Θανάσης Γλυνός (ΠΑΟΚ) – Νικόλαος Θεοδοσίου (Αμυνα), 91κ.: ΟλεξαντρΣτρέλτσοβ (Αίας Χολαργού) – Παναγιώτης Πλέστης (ΑΣ ΗΡΑ. ΝΙΚ. ΚΟΡ.), Νικόλαος Χασιώτης (Εθνικός Κοζάνης) – Φώτης Αράπογλου (ΠΟΕΘ).

«Μέσα από αυτή τη διοργάνωση, οι Ελληνες πυγμάχοι θα έχουν την ευκαιρία να βρίσκονται σε εγρήγορση όλη τη χρονιά και να γίνουν καλύτεροι. Με τέτοιες κινήσεις αναβαθμίζεται το άθλημα και οι αθλητές που ακολουθούν θα έχουν ως στόχο να γίνουν καλύτεροι», δήλωσε ο προπονητής της Παναχαϊκής, Νίκος Πλέας.

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο συνάδελφός του από την Πυγμή, Λάμπρος Μιχαλόπουλος: " Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένουμε τη διεξαγωγή του κυπέλλου Επιλέκτων, ενός τουρνουά που θα αποτελέσει θεσμό για την ερασιτεχνική πυγμαχία καθώς μέσα από αυτό θα ανοίξουν οι δρόμοι για την επαγγελματική πυγμαχία".

Ενθουσιασμένος από την πρώτη του συμμετοχή σε κύπελλο Επιλέκτων είναι ο Πετρόπαυλος Μανδουραράκης του Εθνικού: " Πρέπει να γίνονται τέτοιες διοργανώσεις. Ανυπομονώ να πάρω μέρος. Προετοιμάζομαι για να βρεθώ στην καλύτερη δυνατή κατάσταση".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ