ΠΥΓΜΑΧΙΑ

"Αποκλείονται αθλητές σωματείων μη αρεστών στην ΕΟΠ"

"Αποκλείονται αθλητές σωματείων μη αρεστών στην ΕΟΠ"

Επίθεση στην ΕΟΠ έκανε ο επικεφαλής της Κίνησης, Χάρης Μαριόλης, ο οποίος έκανε λόγο σε αθλητές σωματείων που αποκλείονται, επειδή δεν είναι αρεστοί στην Ομοσπονδία.

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου: "Η Ομοσπονδία αντί να αφήσει τα σωματεία να επιλέγουν από μόνα τους τα ζευγάρια που θα αγωνιστούν σε κάθε κύπελλο σύμφωνα με την προκήρυξη, τοποθετεί η ίδια τους πυγμάχους και αποκλείει αθλητές συλλόγων που δεν είναι αρεστοί σε αυτή.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τα σωματεία στο τέλος της περιόδου να μην έχουν τον απαιτούμενο αριθμό των 10 διαφορετικών πυγμάχων, που να έχουν συμμετοχή σε κύπελλο, ώστε να μπορέσουν να ψηφίσουν στην ετήσια Γενική Συνέλευση και εν κατακλείδι στις αρχαιρεσίες της ΕΟΠ, όποτε αυτές πραγματοποιούνται.

Έλεος κύριοι, σοβαρευτείτε.

Κύριοι της "προσωρινής" διοίκησης της ΕΟΠ έχει αρχίσει επιτέλους η αντίστροφη μέτρηση της κυριαρχίας σας.

Γνωρίζετε, όπως ξέρουμε κι εμείς, ότι οι αποφάσεις των ασφαλιστικών μέτρων δυστυχώς δεν μπαίνουν στην ουσία των πραγμάτων, αλλά στέκονται μόνο στους τύπους. Για την ουσία είναι τα τακτικά δικαστήρια κι εκεί θα τα πούμε σε 100 ημέρες. Κάντε υπομονή.

Στη θέση σας δεν θα πανηγυρίζαμε γιατί τα έγγραφα που καταθέσατε δεν ήταν αυτά που ζητήθηκαν από το δικαστήριο, όπως π.χ. δεν καταθέσατε τις αμοιβές της Κας Φανής Τρικαλιώτη, που φαίνονται στις φορολογικές της δηλώσεις από υπηρεσίες που προσφέρει στην Ομοσπονδία .

Εξάλλου τι έχετε να πείτε για τις καταγγελίες διαιτητών - κριτών σε Πανελλήνια Πρωταθλήματα; Γιατί η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει απλά να φαίνεται τίμια, αλλά και να είναι.

Εκτίθεστε καθημερινά στον κόσμο του αθλήματος με την πίεση που ασκείτε στους διαιτητές - κριτές να υπογράψουν λέγοντας ψέματα απέναντι στους ίδιους τους συναδέλφους τους ότι ποτέ δεν τους ασκήθηκε πίεση για αποτελέσματα αγώνων αθλητών μη αρεστών στην Ομοσπονδία.

Οι κραυγές αγωνίας μας προς εσάς πάντα με γνώμονα την αλήθεια, άρχισαν να αποδίδουν καρπούς ελπίδας για το άθλημα μας.

Από τα δελτία τύπου που εκδίδετε προσπαθείτε να ανακτήσετε την εμπιστοσύνη που σας έχουν δώσει τα σωματεία. Μάταια όμως, γιατί επιτέλους αρχίζουν να καταλαβαίνουν τι παιχνίδι παιζόταν πίσω από την πλάτη τους χρόνια τώρα με μόνο σκοπό το δικό σας συμφέρον και όχι των αθλητών.

Φέτος κόψατε και πίτα και μοιράσατε πολυάριθμες πλακέτες (πάνω από 100) σε αθλητές, προπονητές, παράγοντες ,διαιτητές κλπ μέχρι και στο προσωπικό του μαγαζιού με σκοπό να αλλάξετε το αρνητικό κλίμα και να μην μπουν μάρτυρες κατηγορίας προς ΕΣΑΣ. Στην εκδήλωση, όμως, δεν δώσατε κύπελλα στους αθλητές του πανελλήνιου πρωτάθλημα Β´ Κατηγορίας Ανδρών. Γιατί;

Επίσης κάτω από τη δική μας πίεση υπογράψατε σύμβαση για εξοπλισμό με χορηγό, ο οποίος έψαχνε τρόπο από πέρυσι να βοηθήσει την Ομοσπονδία και το άθλημα.

Ξεθάψατε επιτέλους τη σχολή προπονητών για το 1ο Αστέρι της ΑΙΒΑ, που είχατε αναγγείλει τον περασμένο Μάρτιο κι ενώ υπήρχαν αιτήσεις δύο χρόνων. Βέβαια το αντίτιμο το αυξήσατε και επιβάλατε στους προπονητές να πληρώσουν άλλα 100 ευρώ (σύνολο 490 έκαστος).

Παίζετε συνεχώς με τις ελπίδες προπονητών, αθλητών και όλων όσοι πίστεψαν σε εσάς.

Δυστυχώς κύριοι της ΕΟΠ ο μόνος που απέμεινε να σας υποστηρίζει και μάλιστα σαν εκπρόσωπος τύπου είναι ο ομοσπονδιακός προπονητής κύριος Καλαμάρας, ο οποίος εκτίθεται καθημερινά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προσπαθώντας να εμψυχώσει τα προσκείμενα σωματεία καλύπτοντας τη Διοίκηση.

Πρέπει όλοι να βάλουμε ένα τέλος στον διχασμό και στις παλιές πρακτικές ιδίου οφέλους, ούτως ώστε η Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας να μην είναι πλέον το μικρό κλειστό μαγαζάκι σας.

Πρέπει επιτέλους να επιστρέψει η ομόνοια και η συνεργασία όλων των σωματείων για την ανάπτυξη του αθλήματος και του " ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ " με τελικό σκοπό ένα μετάλλιο στους Ολυμπιακούς αγώνες του 2020 στο Τόκιο.

Η κίνηση για την Ελληνική Αναγέννηση της Πυγμαχίας με ευθύνη απέναντι προς όλους δηλώνει:

"Η ΠΥΓΜΑΧΙΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ