ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ

Τρίτο χρυσό για τον Σπανόπουλο

Τρίτο χρυσό για τον Σπανόπουλο
JGAZ PHOTOGRAPHY 2014 .3

Ο Γιάννης Σπανόπουλος κατέκτησε το χρυσό και στο αγώνισμα του Σκρατς, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ποδηλασίας πίστας, στις κατηγορίες Ανδρών και Γυναικών,

"Είναι μια χρονιά ορόσημο για μένα. Δεν θα μπορούσα να μην είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από τις μέχρι τώρα επιτυχίες μου, μέσα στο 2014. Διανύω μια χρονιά κατά την οποία βρήκα τον τρόπο που πρέπει να δουλέψω και για το τι πρέπει να βελτιώσω. Αυτό προσπάθησα να κάνω και τα αποτελέσματα πράγματι ήταν πολύ καλά".

Λόγια του Γιάννη Σπανόπουλου, του Έλληνα πρωταθλητή της ποδηλασίας, που ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές για ένα ακόμα Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, το τρίτο στην φετινή χρονιά.

Ο 21χρονος αθλητής του συλλόγου Πελοτόν ΠΟΗΑΤ, κατέκτησε το χρυσό και στο αγώνισμα του Σκρατς, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ποδηλασίας πίστας, στις κατηγορίες Ανδρών και Γυναικών, το οποίο ολοκληρώθηκε την Κυριακή στο ποδηλατοδρόμιο στο ΟΑΚΑ.

Θυμίζουμε ότι είχαν προηγηθεί το χρυσό μετάλλιο του Γιάννη Σπανόπουλου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Όμνιουμ, αλλά και το χρυσό μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ατομικής χρονομέτρησης Δρόμου, στην κατηγορία Νέων Ανδρών.

"Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από την Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας. Μέσω της Εθνικής ομάδας τρέξαμε μια σειρά από δυνατούς αγώνες στην Ευρώπη, κάτι που μας βοήθησε σημαντικά στο να αποκτήσουμε και τις απαραίτητες εμπειρίες τις οποίες δεν είχαμε εμείς οι νέοι αθλητές".

Ο Γιάννης Σπανόπουλος (σ.σ. στην φωτογραφία με το χρυσό μετάλλιο στο Σκρατς, λίγο μετά την απονομή από τον Δήμαρχο Ηρακλείου Νίκου Μπάμπαλου –δεξιά-, έχοντας δίπλα του τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Θανάση Τερζή –αριστερά-) δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016:

"Πιστεύω πως βρίσκομαι σε πολύ καλό δρόμο για την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Βραζιλίας. Η συμμετοχή μου στο Ρίο είναι το μεγαλύτερό μου όνειρο. Αυτός είναι και ο πρώτος μου στόχος. Όλοι μου οι κόποι εκεί στοχεύουν και θα προσπαθήσω να τα καταφέρω".,

Μέσα στο 2014 ο 21χρονος ποδηλάτης ήταν 1ος στο διεθνή αγώνα Athens Track Grand Prix, ήταν 6ος στο διεθνή αγώνα Six Giorni delle Rose και ήταν 10ος στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Νέων Ανδρών στην Πορτογαλία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ