ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ

Τρεις πρωτιές ο Βολικάκης και... χωρίς προπόνηση!

Τρεις πρωτιές ο Βολικάκης και... χωρίς προπόνηση!

Λίγες ημέρες μετά το έγγραφο της Ομοσπονδίας, ότι αδυνατεί να καλύψει το κόστος των προπονήσεών του στο Ποδηλατοδρόμιο του ΟΑΚΑ, ο Χρήστος Βολικάκης κατέκτησε την κορυφή!

Πρώτη θέση και στα τρία αγωνίσματα OmniumRace - Pointsrace- ScratchRace, αφήνοντας πίσω του όλα τα μεγαθήρια της παγκόσμιας ποδηλασίας!

Δείτε τη χαρακτηριστική ανάρτηση του Βολικάκη, ο οποίος είναι παράδειγμα προς μίμηση για όλους όσοι ασχολούνται ή θέλουν να ασχοληθούν με την ποδηλασία.

"Πριν ένα χρόνο και κάτι, όταν δηλαδή αποφάσισα να κάνω στροφή προς τα αγωνίσματα αντοχής της πίστας δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα έφτανα αυτό που μόλις πριν από λίγο πληροφορήθηκα: Πρώτη θέση και στα τρία αγωνίσματα #OmniumRace - #Pointsrace- #ScratchRace, με τα οποία ασχολήθηκα, έχοντας πίσω μου όλα τα μεγαθήρια της παγκόσμιας ποδηλασίας.

Αυτό από μια πλευρά μπορεί να με τιμά ιδιαίτερα και να με γεμίζει περηφάνια, αλλά από την άλλη μεγαλώνει τις απαιτήσεις για τις οποίες πρέπει να παλέψω για να έχω διάρκεια στην κορυφή.

Νιώθω όμως ότι πατάω γερά στα πόδια μου και τα μυαλά μου δεν θα πάρουν αέρα. Μου αρέσει να προσπαθώ, δεν επαναπαύομαι, δεν χάνω την πίστη μου, παρά τα όσα μου συμβαίνουν παράλληλα με τις επιτυχίες και σκέφτομαι πάντα πως όλα γίνονται για κάποιο λόγο.

Οι άνθρωποι που με στηρίζουν, αυτοί που πίστεψαν σε μένα και τον αδελφό μου θέλω να' ναι περήφανοι για μας. Εύχομαι ο καλός Θεός να μας αξιώσει να πετύχουμε κάτι μεγαλύτερο από τα μέχρι τώρα κόντρα στις αντιξοότητες στις μικρότητες και να γίνουμε αφορμή ώστε η ποδηλασία, με όλα τα παιδιά που μοχθούν καθημερινά και είναι πολλά αυτά τα παιδιά, να γίνει παράδειγμα επιτυχιών!!!!!".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ