ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ

Τραυματίστηκαν τρεις ποδηλάτες που συγκρούστηκαν με μηχανές της Αστυνομίας

Τραυματίστηκαν τρεις ποδηλάτες που συγκρούστηκαν με μηχανές της Αστυνομίας

Άτυχοι ήταν επτά ποδηλάτες στη Ρόδο, οι οποίοι διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο λίγο πριν το τέλος του ποδηλατικού γύρου. Οι τρεις απ' αυτούς συγκρούστηκαν με μοτοσυκλέτες της αστυνομίας που τους συνόδευαν καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα (PHOTOS & VIDEOS).

Ατύχημα λίγο πριν την ολοκλήρωση του ποδηλατικού γύρου έλαβε χώρα στη Ρόδο, μιας και τρεις ποδηλάτες συγκρούστηκαν με μοτοσυκλέτες της αστυνομίας, οι οποίες συνόδευαν την ποδηλατική πομπή. Πάντως, οι συνθήκες του ατυχήματος δεν έχουν ακόμα διευκρινιστεί.

Για την ακρίβεια, το άτυχο γεγονός συνέβη λίγο πριν τις 17:00 στην περιοχή της Ψαροπούλας, ενώ οι ποδηλάτες διακομίσθηκαν άμεσα στο νοσοκομείο της Ρόδου.

Επίσης, ακόμη τέσσερις ποδηλάτες οδηγήθηκαν στο νοσοκομείο, μιας και τραυματίστηκαν στο Μανδράκι μετά από πτώση τους στο έδαφος. Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατάστασή τους δεν εμπνέει ιδιαίτερη ανησυχία, αλλά δύο απ' αυτούς υπέστησαν κατάγματα.

Άξιο αναφοράς είναι ότι η κινητοποίηση του ΕΚΑΒ, το οποίο είχε σε επιφυλακή τρία ασθενοφόρα, αλλά και των εθελοντών του Ερυθρού Σταυρού ήταν άμεση και αποτελεσματική.

 

Πηγή: rodiaki.gr

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Γιατί κάνουμε (κάνετε, κάνουν) τρίo;

Έρευνες εξηγούν γιατί όλο και περισσότεροι, όλo και πιο εύκολα δοκιμάζουν ένα menage a trois.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24