ΣΤΗΛΕΣ

Τραυματισμός Κάβεντις από το αυτοκίνητο του σκηνοθέτη στο Abu Dhabi tour

Τραυματισμός Κάβεντις από το αυτοκίνητο του σκηνοθέτη στο Abu Dhabi tour

Ο Μαρκ Κάβεντις δεν θα συνεχίσει την προσπάθειά του στο Abu Dhabi Tour, καθώς το αυτοκίνητο του σκηνοθέτη της μετάδοσης του αγώνα, τον τραυμάτισε στο λαιμό.

Ο Βρετανός ποδηλάτης Μαρκ Κάβεντις υπέστη διάσειση που τον ανάγκασε να αποχωρήσει από το Abu Dhabi Tour, 5 χιλιόμετρα μετά από την έναρξη της κούρσας. Ο 32χρόνος επιχείρησε να συνεχίσει στον αγώνα, αλλά λίγο μετά εγκατέλειψε οριστικά την προσπάθεια του.

Η ομάδα του Κάβεντις, Dimension Data, επιβεβαίωσε στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter, ότι ο Βρετανός αναβάτης έπεσε και χτύπησε στον ίδιο ώμο που είχε χτυπήσει πέρσι σε μια σύγκρουση με τον Πίτερ Σάγκαν στο Tour de France.

Ωστόσο, λίγο αργότερα ο γιατρός της ομάδας, Αντριάν Ροτούνο, δεν έκανε λόγο για τραυματισμό στον ώμο ούτε για ενδείξεις σοβαρού τραυματισμού στο λαιμό.

"Ο Μαρκ υπέστη διάσειση μετά από τη σύγκρουσή του σήμερα. Λόγω αυτής της διάσεισης, δεν ήμασταν διατεθειμένοι να θέσουμε σε κίνδυνο την ασφάλεια του ποδηλάτη και του είπαμε να εγκαταλείψει τον αγώνα", ανέφερε ο Ροτούνο σε δηλώσεις του.

Τα replay από τα τηλεοπτικά πλάνα έδειξαν πως το ατύχημα προήλθε όταν το αυτοκίνητο που μεταφέρει τον σκηνοθέτη της μετάδοσης επιβράδυνε απότομα, με αρκετούς από τους ποδηλάτες να πέφτουν στο δρόμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ