ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ

Στο Παγκόσμιο ο Βολικάκης

Στο Παγκόσμιο ο Βολικάκης

Μετά από μία εξαιρετική προσπάθεια ο Χρήστος Βολικάκης κατέλαβε τη 12η θέση στο αγώνισμα του σκρατς και πήρε την πρόκριση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα (12-16/4, Χονγκ Κονγκ).

Ο Χρήστος Βολικάκης πέτυχε τον πρώτο του μεγάλο στόχο για φέτος. Πήρε την πρόκριση για Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ποδηλασίας πίστας, στο νέο γι’ αυτόν αγώνισμα του σκρατς. Ένα Παγκόσμιο που θα διεξαχθεί στο Χόνγκ Κονγκ τον Απρίλιο (12-16/04).

Ο Έλληνας πρωταθλητής της πίστας πρόσθεσε λοιπόν μια ακόμα εντυπωσιακή εμφάνιση στο ενεργητικό του, καταλαμβάνοντας την 12η θέση στο Λος Άντζελες, προσθέτοντας πολύτιμους βαθμούς στην συγκομιδή του, που τον έφεραν στην 13η θέση της γενικής κατάταξης, Μια μεγάλη επιτυχία εάν σκεφτεί κάποιος ότι για οικονομικούς λόγους δεν συμμετείχε σε όλα τα Παγκόσμια Κύπελλα που έδιναν την πρόκριση.

"Με το τελευταίο Παγκόσμιο Κύπελλο να τελειώνει και να έχω εξασφαλίσει την πρόκριση μου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Χονγκ Κονγκ θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους με στήριξαν. Μια χρονιά μεταβατική για εμένα μιας και άλλαξα αγωνίσματα. Αλλά και χρονιά με ευχάριστα συναισθήματα, μιας και πέτυχα τον πρώτο μου μεγάλο στόχο", δήλωσε ο Χρήστος Βολικάκης αμέσως μετά την ολοκλήρωση του αγώνα του στο Λος Άντζελες.

Μια προσπάθεια που ολοκληρώνεται για τον κορυφαίο ποδηλάτη μας στην πίστα, με μια σειρά από πολύ επιτυχημένα αποτελέσματα τους τελευταίους μήνες.

2η θέση στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο αγώνισμα του Elimination.

4η θέση στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο αγώνισμα του Scratch.

16η θέση στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ολλανδίας στο αγώνισμα του Scratch.

3η θέση στην Ελβετία Track Cycling Challenge στο αγώνισμα του Scratch.

5η θέση στην Πορτογαλία internazionale Anadia-Troféu στο αγώνισμα του Scratch.

12η θέση στο σημερινό Παγκόσμιο Κύπελλο στο Λος Άντζελες στο αγώνισμα του Scratch.

13η θέση στη γενική των Παγκόσμιων Κυπέλλων στο αγώνισμα του Scratch

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ