ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ

Στην κορυφή ο Βολικάκης!

Στην κορυφή ο Βολικάκης!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Χρήστος Βολικάκης κατέλαβε την έκτη θέση στο σκρατς στο παγκόσμιο κύπελλο ποδηλασίας πίστας του Μάντσεστερ και ανέβηκε στην πρώτη θέση της ειδικής βαθμολογίας.

Μπορεί να αντιμετωπίζει πάρα πολλά προβλήματα, αλλά ο Χρήστος Βολικάκης είναι αποφασισμένος να κυνηγήσει μέχρι τέλους το όνειρο του. Με τους δεσμευμένους λογαριασμούς της Ομοσπονδίας να αποτελούν τροχοπέδη στις προσπάθειες του ο κορυφαίος Έλληνας ποδηλάτης συνεχίζει να εντυπωσιάζει χάρη στη βοήθεια των χορηγών του.

Αυτή τη φορά ο Χρήστος Βολικάκης συμμετείχε στο δεύτερο αγώνα της σειράς του παγκοσμίου κυπέλλου που διεξάγεται στο Μάντσεστερ.

Εκεί ο Έλληνας πρωταθλητής ξεκίνησε τις προσπάθειες του από το σκρατς όπου κατέλαβε την έκτη θέση. Με αυτούς τους βαθμούς όμως που συγκέντρωσε από το συγκεκριμένο αποτέλεσμα ανέβηκε στην κορυφή της ειδικής κατάταξης των παγκοσμίων κυπέλλων στο συγκεκριμένο αγώνισμα με 575 βαθμούς, με τονΜαρκ Ποτς (Ιρλανδία) να τον ακολουθεί με 525.

Στα του αγώνα νικητής ήταν ο Νικίτα Πασανένκο (Καζακστάν) και τον ακολούθησαν στο βάθρο, ο Ουαλός Τζον Μουλντ με τον Βιμ Στρότινχα (Ολλανδία).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ