ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ

Στη Cynergy Μπακού ο Ταμουρίδης

Στη Cynergy Μπακού ο Ταμουρίδης

Ο Γιάννης Ταμουρίδης υπέγραψε συμβόλαιο με επαγγελματική ομάδα ποδηλασίας του Αζερμπαϊτζάν, επιστρέφοντας στους μεγάλους αγώνες μετά το 2013 και την παρουσία του στην Euskaltel-Euskadi.

Το 2013 ο Γιάννης Ταμουρίδης έγινε ο πρώτος Έλληνας που τερμάτισε σε έναν από τους τρεις μεγάλους ποδηλατικούς γύρους, το Giro d'Italia ως μέλος της ισπανικής Euskaltel-Euskadi. Η ομάδα της Χώρας των Βάσκων διαλύθηκε και ο Θεσσαλονικιός ποδηλάτης επέσρεψε στην Ελλάδα και τη φιλόξενη SP Tableware.

Στα 34 του χρόνια ο Ταμουρίδης θα έχει ακόμη μια ευκαιρία να αγωνιστεί σε μια από τις καλές ομάδες του εξωτερικού. Υπέγραψε συμβόλαιο με τη Cynergy Baku του Αζερμπαϊτζάν.

"Ανυπομονώ να συνεργαστώ με τον (ποδηλάτη) Μαξ Άβεριν και να μοιραστώ την πείρα μου με τους νεαρούς Αζέρους ποδηλάτες. Θα κάνω ό,τι μπορώ για να τους βοηθήσω να λάβουν μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Είμαι ενθουσιασμένος για το εντυπωσιακό αγωνιστικό πρόγραμμα της ομάδας", δήλωσε ο Ταμουρίδης.

Ο τιμ μάνατζερ Ντέιβιντ Μακουέιντ τόνισε πως ο " Γιάννης είναι ένας εξαιρετικός all around ποδηλάτης με μεγάλη αντοχή στο σπριντ, ένας έμπειρος πρώην ποδηλάτης της Euskaltel-Euskadi και σπεσιαλίστας στην ατομική χρονομέτρηση και στους πόντους στην ποδηλασία πίστας".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ