ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ

Σαρώνει ο Βολικάκης στο Παγκόσμιο Κύπελλο

Σαρώνει ο Βολικάκης στο Παγκόσμιο Κύπελλο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Χρήστος Βολικάκης τερμάτισε στην έκτη θέση στο όμνιουμ, το δέκαθλο της ποδηλασίας, και "σκαρφάλωσε" στη δεύτερη θέση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, δείχνοντας πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση.

Σε τρομερή κατάσταση συνεχίζει να βρίσκεται ο Χρήστος Βολικάκης. Ο σπουδαίος Έλληνας ποδηλάτης συμμετείχε στον τρίτο αγώνα που διεξάγεται στο πλαίσιο του παγκοσμίου κυπέλλου, τερματίζοντας στην έκτη θέση στο όμνιουμ, το δέκαθλο της ποδηλασίας, με αποτέλεσμα να "σκαρφαλώσει" στη δεύτερη θέση της σχετικής κατάταξης με 850 βαθμούς.

Στην πρώτη θέση βρίσκεται ο Δανός Νίκλας Λάρσεν με 1450. Μετά την ολοκλήρωση των τριών πρώτων σιρκουί, ο Βολικάκης έχει καταφέρει κάτι μοναδικό. Να είναι πρώτος στη γενική κατάταξη σε σκρατς και πόντους και δεύτερος στο όμνιουμ. Αυτό σημαίνει πως διεκδικεί με αξιώσεις τον παγκόσμιο τίτλο σε δύο απ' τα τρία αγωνίσματα.

Αξίζει να σημειωθεί πως τις τεράστιες επιτυχίες τις έχει σημειώσει τρέχοντας στα αγωνίσματα αντοχής μόλις ένα χρόνο, αφού μέχρι τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ήταν στα σπριντ.

Η σειρά του Παγκοσμίου Κυπέλλου μεταφέρεται στη Χιλή (09-10/12) κι ολοκληρώνεται στη Λευκορωσία (19-21/01).

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ