ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ

Πέμπτος στο Όμνιουμ ο Βολικάκης

Πέμπτος στο Όμνιουμ ο Βολικάκης
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Χρήστος Βολικάκης κατέλαβε την πέμπτη θέση στο όμνιουμ στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου που διεξάγεται στο Προυσκόβ της Πολωνίας.

Ο μικρός άθλος του Χρήστου Βολικάκη στο παγκόσμιο κύπελλο που διεξάγεται στο Προυσκόβ της Πολωνίας ολοκληρώθηκε με την 5η θέση στον τελικό του Όμνιουμ. Μία θέση που αποτελεί τεράστια επιτυχία για τον κορυφαίο Έλληνα ποδηλάτη αφού

Την Παρασκευή (3/11) ο Βολικάκης ήταν εντυπωσιακός στο αγώνισμα των πόντων και παρά το γεγονός ότι βασικός του στόχος ήταν η συγκέντρωση βαθμών για την παγκόσμια κατάταξη κατάφερε και πήρε ένα μετάλλιο.

Στον προκριματικό κατάφερε να πάρει την πρόκριση ως δεύτερος με 14 βαθμούς και στον τελικό κατέλαβε την ίδια θέση με 27 βαθμούς. Πρώτος ήταν ο Νικίτα Πανασένκο από το Καζακστάν με 42 και τρίτος ο Λίαμ Μπερτάτζο με 21. Το Σάββατο συμμετείχε και στον τελικό του σκρατς όπου ήταν ένατος και την Κυριακή έτρεξε στον τελικό του Όμνιουμ όπου κατέλαβε την πέμπτη θέση.

Ουσιαστικά συμμετείχε και στους τρεις τελικούς που στόχευε και αν αναλογιστούμε ότι σε όλα τα αγωνίσματα συμμετείχε και στα προκριματικά καταλαβαίνουμε το πόσο σημαντικές ήταν οι επιτυχίες του παρά την κούραση. Φυσικά, αυτές οι εμφανίσεις του Έλληνα ποδηλάτη θα έχουν και την ανάλογη ανταπόκριση και στη βαθμολογία του στην παγκόσμια κατάταξη όπου μάζεψε πολύτιμους βαθμούς για τη συνέχεια.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι στους αγώνες συμμετείχε και ο Σωτήρης Μπρέτας ο οποίος ήταν 36ος στο ατομικό σπριντ και στο κέιριν 22ος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ