ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ

Νίκη Ηλία στον Γύρο Θυσίας

Νίκη Ηλία στον Γύρο Θυσίας

O Περικλής Ηλίας αναδείχθηκε νικητής στον Γύρο Θυσίας για τρίτη φορά στην καριέρα του. Στο φετινό ποδηλατικό αγώνα συμμετείχαν 358 αθλητές από 38 σωματεία.

Με τον πλέον εμφατικό τρόπο, ολοκλήρωσε τον Γύρο Θυσίας η SP Tableware, ανεβάζοντας και στις τρεις θέσεις του βάθρου αθλητές της.

Πιο συγκεκριμένα νικητής αναδείχτηκε ο Περικλής Ηλίας, ο οποίος με την νίκη του αυτή στον Γύρο Θυσίας έφτασε τις τρεις νίκες, και ισοφάρισε το ρεκόρ του Γενικού Διευθυντή της ομάδας Βασίλη Αναστόπουλου και του Τεχνικό Διευθυντή Μανιάτη, ενώ στην 2η και 3η θέση αντίστοιχα τερμάτισαν οι Παναγιώτης Καραμπινάκης και Δημήτρης Αντωνιάδης.

Ο αγώνας, ο οποίος φέτος σημείωσε ρεκόρ συμμετοχών με 358 αθλητές από 38 σωματεία, ξεκίνησε από νωρίς με επίθεση και ξεκόλλημα 3 αθλητών. Μετα το 20χλμ ο Παναγιώτης Καραμπινάκης επιτέθηκε και ακολουθούμενος από τον Γιώργο Δάντο έπιασε και προσπέρασε τους αποσπασμένους αθλητές.

Στην συνέχεια στο 44χλμ στους Καταρράκτες ξεκόλλησαν οι Περικλής Ηλίας και Δημήτρης Αντωνιάδης, οι οποίοι ενσωματώθηκαν στους δυο προπορευόμενους και ανέβασαν τέμπο προσπαθώντας να δημιουργήσουν διαφορά ασφαλείας. Η προσπάθεια τους αυτή απέδωσε και είχε σαν αποτέλεσμα μετά το 80ο χλμ να μείνουν οι τρεις αθλητές της SPTableware μόνοι του στην πρωτοπορία του αγώνα τον οποίο τερμάτισαν με διαφορά τεσσάρων περίπου λεπτών από τους υπόλοιπους.

Μετά τον αγώνα, ο νικητής Περικλής Ηλίας δήλωσε:

" Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για την νίκη αυτή και θέλω να ευχαριστήσω του συναθλητές μου και όλο το team για την βοήθεια τους. Πριν την εκκίνηση του αγώνα είχαμε καταστρώσει ένα πλάνο, το οποίο και ακολουθήσαμε πιστά, με αποτέλεσμα να έρθει αυτή η μεγάλη νίκη για εμένα αλλά και την ομάδα.

Ο Γύρος Θυσίας είναι ένας πολύ σημαντικός αγώνα, και το γεγονός ότι μετά το σημερινό αποτέλεσμα ισοφάρισα τις νίκες του Βασίλη Αναστόπουλου και του Γιώργο Μανιάτη με κάνει διπλά χαρούμενο".

Πηγή: SP Tableware

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ