ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ

Μετά το πόρισμα η βράβευση Κοντονή

Μετά το πόρισμα η βράβευση Κοντονή
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, δεν θα παρευρεθεί στην ετήσια γιορτή της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας εν αναμονή του πορίσματος του Ελεγκτικού Συμβουλίου.

Η βράβευση του Σταύρου Κοντονή από την Ομοσπονδία της ποδηλασίας θα αργήσει λίγο να γίνει. Οι άνθρωποι της Ομοσπονδίας υπολόγιζαν αυτή να συμβεί στο πλαίσιο της ετήσιας γιορτής της ΕΟΠ, αλλά ο Υφυπουργός Αθλητισμού ενημέρωσε πως δεν θα παρευρεθεί.

Μάλιστα, κάλεσε την Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας να μεταφέρει την γιορτή μετά την δημοσιοποίηση του πορίσματος του Ελεγκτικού συμβουλίου.

Αναλυτικά το σχετικό Δελτίο Τύπου αναφέρει: "Με αφορμή την πρόσκλησή του στην ετήσια γιορτή της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας, προκειμένου να βραβευθεί, ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Σταύρος Κοντονής απέστειλε στη διοίκησή της την παρακάτω επιστολή:

"Αξιότιμε κ. Πρόεδρε,

Με τιμά ιδιαίτερα η απόφαση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας να μου απονείμει τιμητική διάκριση με την ευκαιρία της συμπλήρωσης ενός χρόνου θητείας στο Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Πλην όμως, θεωρώ επιβεβλημένο, η συγκεκριμένη τελετή να μετατεθεί χρονικά και μάλιστα κατόπιν της δημοσιοποίησης του πορίσματος του Ελεγκτικού Συμβουλίου για την Ομοσπονδία σας.

Αντιλαμβάνεστε, πιστεύω, ότι πρόκειται για μια αναγκαία απόφαση, προκειμένου η βράβευση να μην χαρακτηριστεί παρελκυστική του ελέγχου και να μην εκληφθεί από κάθε είδους κακόπιστο ως προσπάθεια επηρεασμού των μελών του Ελεγκτικού Συμβουλίου.

Θα ήθελα να μεταφέρετε τα θερμά μου συγχαρητήρια στους βραβευθέντες αθλητές, ελπίζοντας ότι θα συνεχίσουν με την ίδια ένταση την προσπάθεια πραγματοποίησης των στόχων τους".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ