ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ

Μεγάλη περιπέτεια για τον Σεσάι

Μεγάλη περιπέτεια για τον Σεσάι

Ο Μόσες Σεσάι πέρασε μια απίστευτη περιπέτεια στους αγώνες της Κοινοπολιτείας με τους γιατρούς να νομίζουν ότι έχει έμπολα και να τον βάζουν σε καραντίνα για τέσσερις μέρες.

Για αρκετό καιρό θα θυμάται τη συμμετοχή του στους αγώνες της Κοινοπολιτείας ο Μόσες Σεσάι. Ο 32χρονος ποδηλάτης από τη Σιέρα Λεόνε πήγε να αγωνιστεί στη διοργάνωση, αλλά από την πρώτη ημέρα των αγώνων στη Γλασκώβη δεν ένιωθε καλά.

Λόγω του ότι κατάγεται από την Αφρική αμέσως οι γιατροί τον έβαλαν σε καραντίνα αφού θεώρησαν ότι μπορεί να μεταφέρει τον ιό έμπολα.

"Ήμουν άρρωστος. Ένιωθα κουρασμένος και είχα ατονία. Όλοι οι γιατροί φορούσαν ειδικές στολές. Ήταν ντυμένοι λες και είχα έμπολα. Ήμουν τρομαγμένος" δήλωσε μετά το εξιτήριο του. Συνολικά ο αθλητής έμεινε για τέσσερις ημέρες σε καραντίνα όπου πέρασε από εξετάσεις δύο φορές.

Είναι χαρακτηριστικό ότι οι γιατροί έστειλαν δείγματα και στο Λονδίνο για να είναι σίγουροι. Τελικά και τα δύο δείγματα του 32χρονου βγήκαν αρνητικά και έτσι ήταν ελεύθερος να φύγει από το νοσοκομείο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ