ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ

Με τη ματιά στραμμένη στους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο

Με τη ματιά στραμμένη στους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο

Στην ποδηλασία, τα Ολυμπιακά αγωνίσματα που θα διεξαχθούν, θα είναι το BMX, η Ορεινή ποδηλασία (MTB), η ποδηλασία Δρόμου (Road Cycling) και η ποδηλασία Πίστας (Track cycling).

Το 2106 είναι μια πολύ σημαντική χρονιά για τον αθλητισμό χάρη στη διεξαγωγή Ολυμπιακών αγώνων στη Βραζιλία. Στην ποδηλασία, τα Ολυμπιακά αγωνίσματα που θα διεξαχθούν, θα είναι το BMX, η Ορεινή ποδηλασία (MTB), η ποδηλασία Δρόμου (Road Cycling) και η ποδηλασία Πίστας (Track cycling).

Η χώρα μας κάνοντας όλη τη χρονιά μεγάλη προσπάθεια να βρίσκεται στους Ολυμπιακούς αγώνες ανάμεσα στις κορυφαίες δυνάμεις της Ποδηλασίας, είναι σε βαθμολογική αναζήτηση στα Ευρωπαϊκά και Παγκόσμια events προκειμένου να συγκεντρωθούν οι απαιτούμενοι βαθμοί.

Έως τώρα πλησιάζοντας στο πέρας της φετινής χρονιάς, η διεθνής ομάδα του Mtb βρίσκεται στην 24η θέση της γενικής κατάταξης με 1740 βαθμούς, η ομάδα ποδηλασίας Δρόμου στην 26η θέση ενώ στην Ποδηλασία Πίστας με ατομικές επιδόσεις, ο Χρήστος Βολικάκης στο άθλημα του Κεϊριν βρίσκεται στην 7η θέση της Παγκόσμιας κατάταξης και στην 38η θέση στο άθλημα του Σπριντ.

Ο Βολικάκης θα αγωνιστεί το Δεκέμβριο στο Παγκόσμιο Κύπελλο που θα διεξαχθεί στη Νέα Ζηλανδία (5&6/12) πριν κλείσει την αγωνιστική του χρονιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ