ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ

Κυρίαρχος η SP Tableware!

Κυρίαρχος η SP Tableware!

Απόλυτη κυριαρχία της SP Tableware στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα δρόμου και MTB με έξι στις έξι θέσεις στα δυο βάθρα! Οι αθλητές του Βασίλη Αναστόπουλου θριάμβευσαν σε Καλαμπάκα και Καρπενήσι (pics)

Η SP Tableware πέτυχε το απόλυτο στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα δρόμου και ΜΤΒ κατακτώντας όλες τις θέσεις στα βάθρα.

Οι αθλητές του Βασίλη Αναστόπουλου πραγματοποίησαν μεγάλες εμφανίσεις στην Καλαμπάκα (29/6) και το Καρπενήσι (20/7).

Απόλυτη ήταν η επικράτηση της SP Tableware τόσο στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου, όσο και σε αυτό της ορεινής ποδηλασίας. Η μοναδική ελληνική επαγγελματική ομάδα απέδειξε για μια ακόμα φορά ότι παράγει έργο, αξιοποιώντας το ταλέντο των αθλητών της μέσα από μεθοδική προπόνηση και δουλειά που αποφέρει συνεχώς καρπούς, παρά τον πόλεμο που δέχεται συστηματικά από άσχετους προς το αντικείμενο μεγαλοπαράγοντες. Ο Βασίλης Αναστόπουλος και οι άνθρωποι της SP έδωσαν με τον καλύτερο τρόπο τη δική τους "απάντηση" στα δυο πρόσφατα Πανελλήνια Πρωταθλήματα, ανεβάζοντας μόνο δικούς τους αθλητές στα τελικά βάθρα.

Κυρίαρχος η SP Tableware!

Το βάθρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος στην αντοχή δρόμου. Από αριστερά, Απόστολος Μπούγλας (δεύτερος), Γιώργος Μπούγλας (πρώτος) και Γιάννης Ταμουρίδης (τρίτος).

Στο αγώνισμα της αντοχής δρόμου, που διεξήχθη στις 29 Ιουνίου στην Καλαμπάκα σε μια διαδρομή 155 χιλιομέτρων, ο Γιώργος Μπούγλας αναδείχθηκε πρωταθλητής Ελλάδας, ενώ ο αδερφός του Απόστολος τερμάτισε δεύτερος. Την τρίτη θέση κατέλαβε ο απερχόμενος πρωταθλητής Ελλάδας, Γιάννης Ταμουρίδης, ο οποίος μετά την απόλυτα πετυχημένη περσινή του παρουσία στην Pro Tour ομάδα Euskaltel Euskadi, συνεχίζει τις μεγάλες του εμφανίσεις και φέτος (με αποκορύφωμα τη νίκη του στο 4ο ετάπ του Tour de Taiwan τον περασμένο Μάρτιο).

Κυρίαρχος η SP Tableware!

Το βάθρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος στο ΜΤΒ. Από αριστερά, Δημήτρης Αντωνιάδης (δεύτερος), Περικλής Ηλίας (πρώτος) και Βασίλης Σημαντηράκης (τρίτος).

Στην ορεινή ποδηλασία τώρα, στο αγώνισμα του Cross Country που διεξήχθη την περασμένη Κυριακή στο Καρπενήσι σε μια διαδρομή 40 χιλιομέτρων, και οι τρείς πρώτοι αθλητές ήταν μέλη της SP Tableware και του Κρόνου Νίκαιας. Πρωταθλητής Ελλάδας αναδείχθηκε για 12η συνεχόμενη χρονιά ο Περικλής Ηλίας, επίδοση που αποτελεί παγκόσμιο ρεκόρ συνεχόμενων νικών. Τον Ηλία, ο οποίος είναι ο μοναδικός Έλληνας αθλητής που έχει κερδίσει παγκόσμιο πρωτάθλημα Ανδρών φορώντας τη φανέλα με τα χρώματα της ίριδας, πλαισίωσαν στο βάθρο οι Δημήτρης Αντωνιάδης (δεύτερος) και Βασίλης Σημαντηράκης (τρίτος).

Κυρίαρχος η SP Tableware!

Ο προπονητής της SP Tableware, Βασίλης Αναστόπουλος (δεξιά), μαζί με τον Γιόχαν Βαν Σούμερεν της Garmin Sharp.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τόσο οι νικητές του δρόμου όσο και του ΜΤΒ, προπονούνται κάτω από τις οδηγίες του Βασίλη Αναστόπουλου, ο οποίος είναι υπεύθυνος για την προετοιμασία των επαγγελματιών αθλητών της Garmin Sharp, Τόμας Ντέκερ και Γιόχαν Βαν Σούμερεν, που πρωταγωνιστούν στους σημαντικότερους αγώνες του UCI Pro Tour.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ