ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ

Κυριαρχία των Ελλήνων στην Ιταλία

Κυριαρχία των Ελλήνων στην Ιταλία

Οι Χρήστος Βολικάκης και Γιάννης Σπανόπουλος πραγματοποιούν εξαιρετικές εμφανίσεις στο Grand Prix στην Fiorenzuola.

Συνεχίζονται οι επιτυχίες για τον Χρήστο Βολικάκη στην Fiorenzuola ενώ στο ίδιο Grand Prix ο νεαρός πρωταθλητής μας Γιάννης Σπανόπουλος κατέκτησε την πρώτη θέση σε δύο αγωνίσματα δείχνοντας έτσι ότι είναι σε άριστη κατάσταση εν όψει του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U23 που θα γίνει στην Αθήνα από τις 14 έως τις 19 Ιουλίου 2015.

Ο Χρήστος Βολικάκης μετά την προχθεσινή (Κυριακή) επιτυχία του στο σπριντ, κατέκτησε την πρώτη θέση και στο Κέϊριν (χθες-Δευτέρα)) δείχνοντας ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση.

Ο Γιάννης Σπανόπουλος στην U23 κέρδισε την πρώτη θέση στους πόντους (68) αφήνοντας πίσω του πολύ δυνατούς αντιπάλους όπως ο Πολωνός Ραφάς Γιετζόρσκι με 59 και ο Ιταλός Ρικάρντο Μινάλι με 55 πόντους.

Στο αγώνισμα του σκρατς όπου κυριάρχησε και πάλι ο Γιάννης Σπανόπουλος κέρδισε τον Πολωνό Ματέους Νόβακ, τον Αργετνίνο Φεντερίκο Βίβας και τους Ιταλούς Αττίλιο Βιβιάνι, Ναρέο Μοσκέτι και Ρικάρντο Μινάλι.Ο Έλληνας άσσος του πεντάλ θα αγωνισθεί αύριο και μεθαύριο στο Όμνιουμ (Ελίτ ανδρών) και την Παρασκευή 3 Ιουλίου (Ελίτ Ανδρών).

Από την πλευρά του ο Γιάννης Σπανόπουλος τόνισε: "Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τις δύο αυτές νίκες, είναι ένα αποτέλεσμα ορόσημο για μένα, μπροστά στον μεγάλο στόχο της χρονιάς που είναι η διάκριση στο Ευρωπαϊκό της Αθήνας και θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τους ανθρώπους που μου έδωσαν τη δυνατότητα να αγωνιστώ σε αυτό το μεγάλο Grand Prix και να διακριθώ".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ