ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ

Γεμάτο τριήμερο με τα Πανελλήνια Πίστας και Κατάβασης

Γεμάτο τριήμερο με τα Πανελλήνια Πίστας και Κατάβασης
GUY SWARBRICK

Ένα εντυπωσιακά γεμάτο τριήμερο ξεκινάει από αύριο (4/9), για την Ελληνική ποδηλασία. Διαβάστε όλες τις διοργανώσεις όπου θα υπάρξει και πλούσια ελληνική συμμετοχή.

Ένα εντυπωσιακά γεμάτο τριήμερο ξεκινάει από αύριο, για την Ελληνική ποδηλασία. Στο ΟΑΚΑ, στο Ολυμπιακό Ποδηλατοδρόμιο θα γίνει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πίστας Ανδρών – Γυναικών, στην Βασιλίτσα το Πανελλήνιο κατάβασης, ενώ στην Ανδόρα θα γίνει το Παγκόσμιο Ορεινής ποδηλασίας και στην Ανδριανούπολη το Βαλκανικό Δρόμου των μικρών κατηγοριών, δύο σημαντικές διεθνείς διοργανώσεις, με ελληνική συμμετοχή.

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ποδηλασίας πίστας θα γίνει από αύριο Παρασκευή (04/09), έως και την Κυριακή (06/09), στο Ολυμπιακό Ποδηλατοδρόμιο, στο ΟΑΚΑ, με την συμμετοχή των κορυφαίων της πίστας, 86 άνδρες και 14 γυναίκες, από 28 σωματεία όλης της χώρας.

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ποδηλασίας Κατάβασης (Downhill), θα γίνει στην Βασιλίτσα, με την συμμετοχή των 25 κορυφαίων αθλητών στο Ντάουνχιλ.

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ορεινής ποδηλασίας, Ανδρών Elite, θα γίνει το Σάββατο (05/09), στο Vallnord της Ανδόρα, με την συμμετοχή του Δημήτρη Αντωνιάδη και του Περικλή Ηλία, του ΠΣ Κρόνου, που αναχώρησαν σήμερα, μέσω Βαρκελώνης.

Το Βαλκανικό Πρωτάθλημα ποδηλασίας Δρόμου Εφήβων – Νεανίδων – Παίδων – Κορασίδων, θα διεξαχθεί το Σάββατο (ατομική χρονομέτρηση) και την Κυριακή (αντοχής).

Στην ελληνική αποστολή που αναχωρεί αύριο ξημερώματα θα είναι:

οι έφηβοι Γεώργιος Σταυρακάκης (ΠΟΧ Τάλως), Ιωάννης Πανηγυράκης (ΠΟΧ Τάλως), Δημήτριος Κορίντζελης (ΛΕΜΑΘ), Ιωάννης Κυριακίδης (ΑΣ Ποδηλάτης), οι παίδες Δημήτριος Χριστάκος (Σπαρτιατικός ΓΣ), Βασίλειος Δημητρόπουλος (Σπαρτιατικός ΓΣ), Νικόλαος Μήτσούλας (ΠΑΟ Φοίνικας), Νικόλαος Μπιτσάκης (ΠΟΧ Τάλως), Εμμανουήλ Ορφανουδάκης (ΑΟ Κύδων) οι κορασίδες Άννα Μπέντα (ΓΣ Διαγόρας), Άννα Βάσσου (ΑΣ Ποδηλάτης).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ