ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ

Φρικιαστικός τραυματισμός στον Γύρο της Ισπανίας

Φρικιαστικός τραυματισμός στον Γύρο της Ισπανίας

Ανατριχιαστική είναι η εικόνα του ποδιού του Χοσέ Χοακίν Ρόχας, μετά από το ατύχημα που είχε στον Γύρο της Ισπανίας. ΠΡΟΣΟΧΗ σκληρές εικόνες

Ο Χοσέ Χοακίν Ρόχας στάθηκε άτυχος στο 20ό ετάπ του Γύρου της Ισπανίας, αφού είχε ένα ατύχημα που τον άφησε με κάταγμα στον αστράγαλο και ορισμένε ανατριχιαστικές εικόνες του ποδιού του.

Ο Ισπανός ποδηλάτης της Movistar έχασε την ισορροπία του σε μία δεξιά στροφή στην κατηγόρια του Άλτο ντε Τόγιος και έφυγε εκτός δρόμου και μάλιστα έπεσε ορισμένα μέτρα, αφού πέρασε κάτω από τα προστατευτικά κιγκλιδώματα.

"Είμαι σε σταθερή κατάσταση στη Μουρθία και περιμένω να χειρουργηθώ", τόνισε στο Eurosport ο 31χρονος πρωταθλητής δρόμου, ο οποίος ανέβηασε στο twitter του μία φωτογραφία από το πόδι του πριν μπει στο χειρουργείο.

"Στην αρχή δεν αισθάνθηκα τίποτα, αλλά όταν στάθηκα, είδα το πόδι μου να κρέμεται. Θα δούμε πώς θα εξελιχθεί η αποθεραπεία και ο χρόνος που θα χρειαστεί. Μέσα στην ατυχία μου, το κακό συνέβη τον Σεπτέμβριο, που δεν είναι η χειρότερη στιγμή, αφού πρόκειται για το τέλος της σεζόν", πρόσθεσε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ο Κολομβιανός Κιντάνα νικητής στον Γύρο της Ισπανίας
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ