ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ

Εγκρίθηκε ο Διοικητικός και Οικονομικός Απολογισμός της Ποδηλασίας

Εγκρίθηκε ο Διοικητικός και Οικονομικός Απολογισμός της Ποδηλασίας

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή (01 Μαρτίου 2015) η Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Ε.Ο.Ποδηλασίας, υπερψηφίζοντας την έγκριση του διοικητικού και οικονομικού απολογισμού και του ισολογισμού.

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή (01 Μαρτίου 2015) η Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Ε.Ο.Π. Τα 24 σωματεία της Ε.Ο.Π. επιβράβευσαν τους χειρισμούς της Διοίκησης της Ομοσπονδίας για το 2014, υπερψηφίζοντας την έγκριση του διοικητικού και οικονομικού απολογισμού και του ισολογισμού της Ε.Ο.Π. για το 2014, ενώ μόλις 9 σωματεία ψήφισαν κατά και 1 σωματείο ψήφισε παρόν.

Ο Πρόεδρος της Ε.Ο.Π. Θανάσης Τερζής αναφέρθηκε στην επιτυχημένη ολοκλήρωση του αγωνιστικού προγράμματος για τους αγώνες του εσωτερικού καθώς και στον εμπλουτισμό των Εθνικών Ομάδων Ποδηλασίας και στην επιτυχημένη συμμετοχή τους σε διεθνείς αγώνες, με βάση τον προγραμματισμό των Ομοσπονδιακών Προπονητών.

Ο Θανάσης Τερζής αναφέρθηκε επίσης στις σημαντικές διακρίσεις των Ελλήνων αθλητών, οι οποίοι είδαν τους κόπους τους να ανταμείβονται και δικαίωσαν την εμπιστοσύνη και τη στήριξη της Ομοσπονδίας και τόνισε ότι μολονότι δεν έχει εγκριθεί ακόμα ο προϋπολογισμός της Ε.Ο.Π. για το 2015, η Διοίκηση της Ε.Ο.Π. με σωστό προγραμματισμό έχει φροντίσει να μην υπάρξει κανένα πρόβλημα στην εύρυθμη λειτουργία της Ομοσπονδίας.

Ο Ταμίας της Ε.Ο.Π. Παναγιώτης Πριστούρης παρουσίασε τον οικονομικό απολογισμό και τον ισολογισμό της Ομοσπονδίας για το 2014 και τόνισε ότι κατόπιν της ορθολογικής οικονομικής διαχείρισης της Διοίκησης, η χρήση του 2014 έκλεισε για την Ομοσπονδία με πλεόνασμα, γεγονός που δημιουργεί σε όλους ιδιαίτερη αισιοδοξία για τη χρονιά που ήδη διανύουμε.

Στην ψηφοφορία που ακολούθησε τα σωματεία της Ε.Ο.Π. έδειξαν την εμπιστοσύνη τους στη Διοίκηση εγκρίνοντας το διοικητικό και οικονομικό απολογισμό και τον ισολογισμό της ΕΟΠ για το 2014 και έδωσαν ραντεβού στους αγωνιστικούς χώρους προκειμένου να συμβάλλουν στην ακόμα μεγαλύτερη αγωνιστική άνθηση και εξάπλωση του αθλήματος της ποδηλασίας για το 2015 και στην επιτυχή προετοιμασία για την πρόκριση, όσο το δυνατόν περισσότερων αθλητών, στους επερχόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ