ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ

Άρμστρονγκ: "Μην κλαίτε για μένα"

Άρμστρονγκ: "Μην κλαίτε για μένα"

Ο Λανς Άρμστρονγκ πραγματοποίησε την πρώτη δημόσια εμφάνιση του σε αγώνα ορεινής ποδηλασίας. Τι είπε ο 16χρονος που τον νίκησε και τον άφησε δεύτερο.

Για πρώτη φορά δεν τον συνόδευε ο χαρακτηρισμός "επτά φορές νικητής του ποδηλατικού γύρου της Γαλλίας", ωστόσο αυτό δεν ενόχλησε το πλήθος που συγκεντρώθηκε γύρω από τον Λανς Άρμστρονγκ στο Άσπεν του Κολοράντο.

Στην πρώτη δημόσια εμφάνιση του μετά την αποχώρηση του από τη διαμάχη με την USADA και την αφαίρεση όλων των διακρίσεων του από το 1998 μέχρι σήμερα, ο Αμερικανός σταρ είχε καλή διάθεση.

" Μην κλαίτε για εμένα, θα είμαι καλά. Έχω πέντε υπέροχα παιδιά και μια εκπληκτική σύντροφο στη ζωή μου. Το ίδρυμα μου δεν έχει επηρεαστεί από όλο αυτόν τον θόρυβο", σχολίασε ο Άρμστρονγκ, τον οποίο στηρίζουν όλοι οι χορηγοί του, ενώ παρατηρήθηκε αύξηση των δωρεών στο ίδρυμα που έχει δημιουργήσει για την καταπολέμηση του καρκίνου.

Ο Άρμστρονγκ συμμετείχε σε αγώνα ορεινής ποδηλασίας και τερμάτισε δεύτερος πίσω από τον 16χρονο Κίγκαν Σουίρμπουλ. "Είναι πραγματικά cool να σε λιώνει ένας 16χρονος ή ένας 17χρονος, όταν γνωρίζεις πως έχει λαμπρό μέλλον μπροστά του", είπε χαρακτηριστικά.

Και φαίνεται πως κάτι γνώριζε ο Τεξανός όταν έλεγε πως μπορεί να χάθηκαν οι τίτλοι, αλλά όλοι γνωρίζουν ποιος πήρε εκείνες τις επτά νίκες στη Γαλλία. Φάνηκε από τα λόγια του έφηβου νικητή.

" Το κίνητρο μου για να τον νικήσω ήταν μεγάλο. Ήθελα να αγωνιστώ εναντίον του ολόκληρη τη ζωή μου και επιτέλους είχα την ευκαιρία, όλα εξελίχθηκαν τέλεια. Έκανα το όνειρο μου πραγματικότητα. Ανησυχούσα πως δεν θα εμφανιστεί και του έστειλα sms για να σιγουρευτώ. Είναι ατυχές αυτό που του συνέβη, αλλά είναι έτοιμος να προχωρήσει. ", τόνισε και πρόσθεσε πως αυτή η υπόθεση " καταστρέφει την ποδηλασία".

Αυτός δεν ήταν επίσημος αγώνας, διότι ο Άρμστρονγκ δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής σε επίσημες διοργανώσεις όπως ο μαραθώνιος της Νέας Υόρκης που επρόκειτο να λάβει μέρος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ