ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ

Απορρίφθηκε το αίτημα για παραίτηση της διοίκησης

Απορρίφθηκε το αίτημα για παραίτηση της διοίκησης

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΟΠ απέρριψε την πρόταση συλλόγων που με επιστολές τους ζητούσαν την παραίτηση της σημερινής διοίκησης.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας απέρριψε την πρόταση συλλόγων που με επιστολές τους ζητούσαν την παραίτηση της σημερινής διοίκησης και τον ορισμό νέας έκτακτης Γενικής Συνέλευσης με θέμα της αρχαιρεσίες.

Αναλυτικά:

Επανέρχεται η ηρεμία στη ποδηλασία. Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας (ΕΟΠ) απέρριψε, όπως και αναμενόταν, την πρόταση συλλόγων που με επιστολές τους και μόνο! ζητούσαν την παραίτηση της σημερινής διοίκησης! και τον ορισμό νέας έκτακτης Γενικής Συνέλευσης με θέμα της αρχαιρεσίες.

«Εμάς δεν μας ενδιαφέρουν μικρό-παραγοντικά παιχνίδια και ισορροπίες. Κοιτάμε το άθλημα και πως θα λειτουργήσει καλύτερα. Φέραμε σε πέρας ολόκληρο το αγωνιστικό πρόγραμμα, διοργανώσαμε επιπλέον ένα Πανευρωπαϊκό και ένα Βαλκανικό και τώρα προτεραιότητα έχει ή όσο το δυνατόν καλύτερη προετοιμασία για το Ρίο, όπου μπορούμε να έχουμε διακρίσεις», συμφώνησαν τα 9 μέλη του ΔΣ που απέρριψαν το αίτημα των σωματείων και συνέχισαν:

Απορρίφθηκε το αίτημα για παραίτηση της διοίκησης

«Ο χώρος του ποδηλάτου δεν είναι τόσο μεγάλος στην Ελλάδα. Τους θέλουμε όλους στο πλευρό μας για να πάμε ακόμα καλύτερα στην συνέχεια, σε τόσο δύσκολες εποχές για όλους. Κυρίως οικονομικά. Κι αν κάποιοι βιάζονται να πάρουν καρέκλες, αυτό μπορεί να γίνει μέσα στο 2016, που άλλωστε έτσι κι αλλιώς θα έχουμε εκλογές», ανέφεραν οι 9 παράγοντες, «κλείνοντας» οριστικά το θέμα.

Ακολούθως το ΔΣ ασχολήθηκε κυρίως με σημαντικά θέματα της Τεχνικής Επιτροπής και κυρίως με τις Εθνικές ομάδες.

Ευρισκόμενοι μόλις 9 μήνες πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο, η ΕΟΠ ετοιμάζει νέο σχεδιασμό για τις Εθνικές ομάδες, έτσι ώστε να αυξηθούν οι ελπίδες πρόκρισης και για άλλους αθλητές, εκτός του Χρήστου Βολικάκη στην πίστα που έχει εξασφαλίσει την συμμετοχή του στο κέιριν (σ.σ. και την διεκδικεί και στο σπριντ).

Πολύ κοντά στα εισιτήρια για την Βραζιλία βρίσκονται και ο Γιάννης Ταμουρίδης στον δρόμο και ο Περικλής Ηλίας στην ορεινή, ενώ μικρότερες ελπίδες έχουν και άλλοι αθλητές μας.

• Χθες “πέταξε” για τη Νέα Ζηλανδία ο Χρήστος Βολικάκης για να πάρει μέρος δεύτερο αγώνα του Παγκοσμίου Κυπέλλου πίστας που θα γίνει εκεί 05-06 Δεκεμβρίου.

Απορρίφθηκε το αίτημα για παραίτηση της διοίκησης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ